Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 1 Toplam 7 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 63 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1

Satın alma ve tanışma

Herkese merhabalar,

İsmim Onur. Aslında tanışma faslını motorumu (rr 250, e-10) aldığım zaman yapacaktım, ancak forumdaki aile tablosu beni o kadar etkiledi ki, tanışmadan ve yapacaklarımı danışmadan edemedim. Motorsiklete hevesim 16 yaşımda başladı, 1 sene boyunca arkadasımın motorunu kullandım ve bir motor satın almaya karar vermiştim. daha sonra kendi kendime sinir anında çok öfkelenen biri olduğum için bu kararı biraz daha olgunlaşana kadar ertelemeyi, daha güvenli buldum. Şuan 24 yaşındayım ve artık taşları yerine oturtmanın vakti geldi.
    Ehliyet kursuna kaydımı yaptırdım, maddi durmumu ayarladım ve kısmetse Mayıs ayında motorsikletime kavuşuyorum. İnanın forumdaki arkadaşlıklara okadar özendim ki, RR ile ilgili bütün konuları tek tek ezberledim Kronik problemlerinin ne olduğundan, Ali Usta'ya kadar herşeyi biliyorum
    Başınızı yeterince şişirdim, esas sorum bu motoru (rr 250, e-10) sıfır km olarak en uygun nerden alabilirim? Benzer bir başlıkta emre motor'u tavsiye ettiklerini gördüm. Sizin düşünceleriniz/tavsiyeleriniz nelerdir, 6000-6500 tl civarında nakit paraya sıfır km alabilir miyim?
    Konu dreamrocker tarafından (28.January.2012 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Onur hoş gedim aramıza
    ben motorumu kadıköyden motosikletcim den aldım emreden daha uygun bi fiyata
    bence her iki işletmeden fiyat al hangisi kafana yatarsa...

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onur hoş gedim aramıza
    ben motorumu kadıköyden motosikletcim den aldım emreden daha uygun bi fiyata
    bence her iki işletmeden fiyat al hangisi kafana yatarsa...
    Merhaba hoşbulduk. Stoklarında yokmuş, 7000 tl civarında olacağını tahmin ediyor burası. Bakalım, araştırmalara devam

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Motomania 34 ilede bir görüş yılbaşı kampanyası yapmışlardı belki duruma göre bir indirim yapabilirler
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Emix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Motomania 34 ilede bir görüş yılbaşı kampanyası yapmışlardı belki duruma göre bir indirim yapabilirler
    Öneri için teşekkür ederim, az önce görüştüm, bir kampanya yokmuş, son fiyat 7.750 istiyorlar

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba onur aramıza hoş geldin

emin adımlarla hedefine ulaşıyorsun geride bir adımcık kalmış işallah onuda kısa sürede atar hedefine ulaşırsın
    sezon kapandıgı için bayilerde sıfır makina kalmamış en yakın marttaki fuara gelir herhalde bende kısa süre önce motorsikletcimden almıştım elinde spyder vardı demekki bitmiş bu durumda sıfır ayarında ikinci el uygun fiatlı bir makina bulursan düşün bence

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba onur aramıza hoş geldin

emin adımlarla hedefine ulaşıyorsun geride bir adımcık kalmış işallah onuda kısa sürede atar hedefine ulaşırsın
    sezon kapandıgı için bayilerde sıfır makina kalmamış en yakın marttaki fuara gelir herhalde bende kısa süre önce motorsikletcimden almıştım elinde spyder vardı demekki bitmiş bu durumda sıfır ayarında ikinci el uygun fiatlı bir makina bulursan düşün bence
    Merhabalar

Elbette eger sifir ayarinda bir makine bulursam, ali ustaya gostermek kaydiyla alirim
    Ayrica tesekkurler bilgiler icin

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar

Elbette eger sifir ayarinda bir makine bulursam, ali ustaya gostermek kaydiyla alirim
    Ayrica tesekkurler bilgiler icin
    ilanlarda fiatı degerinin altında bir makina var ama dururumunda bir şey varmı sormak baktırmak lazım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65795749/detay

birde bu var sıfırına göre fiatı uygunhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-sifirdan-farksiz-tertemiz-2011-61449665/detay

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilanlarda fiatı degerinin altında bir makina var ama dururumunda bir şey varmı sormak baktırmak lazım
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65795749/detay

birde bu var sıfırına göre fiatı uygunhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-sifirdan-farksiz-tertemiz-2011-61449665/detay
    Bu sabah ikisine de mesaj attim cevap gelmezse aramayi dusunecegim. 2. Elde rodajin nasil yapilmis oldugu dusunduruyor beni biraz.

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sabah ikisine de mesaj attim cevap gelmezse aramayi dusunecegim. 2. Elde rodajin nasil yapilmis oldugu dusunduruyor beni biraz.
    orası biraz şansa kalıyor

Sayfa 1 Toplam 7 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)