kafan karışmasın.çünkü sadece almak ile bitmiyor. yedek parçalara ulaşabilmen.önceden kullananlar kaç bin km görmüş ne gibi kronik sorunları var ilerde satcaksan ikinci el piyasası vs..vs.. bu böyle uzar gider.yani sırf bu motor güzel ve V motor diye bütün çinlillerden iyi olcak diye bi kaide yok. benim yağptığım sıvı soğutması hava soğutması karşılaştırması genel. eğer bu motoru alıcaksan bunlarada bakmak gerekli.sonuçta kararı sen vericeksin.
tel jant olayına gelince. bildiğim kadarıyal tel jantlarda tubeless lastik olmuyor.iç lastikte lazım. eski teknoloji anlıyacağın. tek avantajı bozuk satıhta saglam darbe aldıgında yamulduğunda düzeltilebilmesidir ancak biz zaten cross yapmıoruz asfalt motoru altımızdakiler.ewt ülkemizdeki yollar kötü olabilir çukurlu olabilir ama kaç kişi jant kırmış şimdiye kadar ?? kıranlar elleri havaya kaldırsın
he bütün bunlara ragmen regalmi lifanmı dersen 3bine bırakırsa lifanı alırdım :D 250liklerde regalinde lifanında fiyatlar uçuk ikiside etmez o kadar tabi bu benim görüşüm:D o yüzden 150 lik var altımda :D fiyatı bi çinlinin olması gerektiği para

RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)