Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

dtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tahir Düzgün
    Bankacı
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hayırlı olsun dreamrocker.Kazasız, belasız bin inşallah.

Alıntı Casper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun arkadaşım. Bende B sınıf ehliyet var. A2 benimde almam gerekiyo. Acep B sınıf varken A2 almaya kalktığımda ne kadar bi masraf ederim yahu...

Merhaba Casper.Ben de ehliyeti B'den A2 ye geçiş şeklinde aldım.Eskiden (2 sene önce) çok düşük bir miktara B varken A2 alınabiliyordu,ancak şimdi neredeyse yeniden B almak kadar pahalı.BEn ehliyeti alalı 20 gün oldu ve bende B olduğu halde maliyeti 600TL'ye yaklaştı.

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Teşekkürler, bilgilerimi güncelledim

Noter satış işlemi 100 tlden az bir tutar tuttu, tam rakam veremiyorum satıcı ödedi. Kasko ve trafik sigortasını bugün yarın yaptıracağım.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,870
    Beğenilmiş
    7,137
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam noter, kasko, trafik sigortası vs gibi resmi işlemlerin masrafları ne kadar oldu? bir kaç aya kadar ben de alırım, yani senin masrafın benim için güncel olmuş olur. ona göre kendi maddi durumumu ayarlayayım
    umut
    noter 80 tl
    trafik siğortası çok değişken şehir hatta semte göre + kullanıcı yaşına göre farklı rakamlar geliyor ben axa oyakta 46 tl ye yaptırdım aynı makina için başka yerde oturan ve yaşça daha genç olan bir arkadaşa 100 küsür tl rakam çıkarmışlardı trafik poliçesini yaptırmadan önce her firmadan fiat alın rakam % 100 değişiyor

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim de aynı durumda, yani B var A2 alacağım.
    Kurs ücreti 250 TL / 2 taksit
    Sağlık raporu 20TL verdim ama 40TL demişlerdi.
    Adliye 5 TL
    Yazılı sınav ücreti 53 TL
    Direksiyon sınav ücreti yine 53 TL olur diye tahmin ediyorum.
    Emniyet masrafları 170 TL tutar dediler kurstan.

Ankara'nın fiyatları bu şekilde. İstanbul'da aşağı yukarı bu ücretler tutar. 2012 zamlı fiyatları yansıtmış halleri bu. Benim kayıt olduğum sürücü kursu 4 saatlik direksiyon eğitimi verecek. Bu arada, bu Cumartesi'de (11 Şubat) yazılı sınava giriyorum.
    Arkadaşlar ehliyet alacak olanlar bu hususta mümkün mertebe fazla araştırma yapsınlar. Kurslar arasında fiyatlar çok oynuyor. Ben hem kendime hem de eşime ehliyet alacağım. İkimizde de B var. Ankara'da pek çok kurstan fiyat aldım. En yükseği 250TL dedi. Bazıları 200TL ama ben hem 2 kişi olduğundan hem de tanıdık vasıtasıyla olduğundan 150TL'ye anlaştım. Yazılı sınav ücreti de aslında 50TL. Ziraat Bankasından yatırırsanız masraf alırlar. Artık 3 lira 5 lira ne denk gelirse. Vakıfbank'tan yatırın 50TL ödeyin.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,870
    Beğenilmiş
    7,137
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle "CELİL" başta olmak üzere yardım eden herkese teşekkürlerimi bir borç bilirim. Dün 2. el regal raptorumu (600 km kullanılmıs) teslim aldım.
    ( http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61449665/detay )

Görüştüğüm arkadaşın bu motor dışında birçok aracı vardı, ve motor daha yağmur bile görmemiş, kapalı garajda duruyordu. İlk görüşte aşk olsa gerek, ustaya baktırıp onayımızı aldıktan sonra direk anlaştık. Garantisi bile devam eden bu makine bir anda beni benden aldı. Biraz ucuza kapattım sanırım, sıfır gibi bir makineye 5000 lira verdim, üstelik satış işlemini de satıcı taraf yaptı Nakliye için 80 liraya bile firma buldum ancak işini profesyonellikle ve sigortalı yapan "aytekin taşımacılık" 'a yaptırdım. Diğerlerinin 80 istediği yerde onlar 200 istedi, 150 tl ye anlaştık (floryadan şişliye). Olmuşken "Harley" motorları taşıyan firma taşısın istedim benim motorumu da. İşte Fotoğraflar...

Not: Tek ufak sorunum, aldığıma arkadaşın eşi, egzos sıcakken botunu değdirmiş, ve plastik kalmış egzosta, bugün onu temizleyeceğim

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Evet farkında olmadan başlık konusundan sapmışız kusura bakmayın. :(
    @dreamrocker; hocam hayırlı uğurlu olsun. Darısı başımıza artık.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ehliyet alacak olanlar bu hususta mümkün mertebe fazla araştırma yapsınlar. Kurslar arasında fiyatlar çok oynuyor. Ben hem kendime hem de eşime ehliyet alacağım. İkimizde de B var. Ankara'da pek çok kurstan fiyat aldım. En yükseği 250TL dedi. Bazıları 200TL ama ben hem 2 kişi olduğundan hem de tanıdık vasıtasıyla olduğundan 150TL'ye anlaştım. Yazılı sınav ücreti de aslında 50TL. Ziraat Bankasından yatırırsanız masraf alırlar. Artık 3 lira 5 lira ne denk gelirse. Vakıfbank'tan yatırın 50TL ödeyin.
    fiyatlar ne güzel öyle ya :D

Antalya'da en az kişi başı 300'e yazılırsınız akrabalık olmadıkça biryer ile
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Teşekkürler hocam çok sağolun

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Arkadaşlar trafik sigortası için www.sigortam.net adresini kullanmıştım ben. Oradan teklif almıştım, o sitede her sigorta firmasından fiyat çıkıyor ve sonuç olarak en düşüğünü seçiyorsunuz. Sizi arayıp bilgi veriyorlar. Kargoyla evrakları size yolluyorlar. Axa oyak benim yaptırdığım zamanda avantajlıydı. Her yer 140 küsür lirayken bende 40 küsür liraya yaptırmıştım. Ayrıca sigortam.net' de herhangi bir işlem için kullanıcıdanda masraf almıyorlar. Yani hem zaman kazancınız oluyor hemde fiyat.

Bu arada bu bilgiler geçen sene için geçerliydi. Şu an ki durumunu bilmiyorum.

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Ben de axa oyaktan fiyat teklifi bekliyorum yarın zorunlu trafik ve kasko için..

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)