hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
sıra bize geldi ehliyet zamanı yaklaşıyo inşallah ehliyeti elime aldığım gün alıcam spyder ı :D
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok ama olucak
istanbul
A Rh (-)hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
sıra bize geldi ehliyet zamanı yaklaşıyo inşallah ehliyeti elime aldığım gün alıcam spyder ı :D
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Bugün motor üstünde ilk eğitimimi aldım ve çok verimli bir deneyim oldu. Motora şimdiye kadar hiç binip sürmüşlüğüm yoktu, yalnız küçükken sabahtan akşama kadar bisiklet tepesinde Ankara'da semt semt arkadaşlarımla birlikte gezdiğimi bilirim. :mrgreen:
Cidden hiç bir sıkıntısı yokmuş motorun, vitesler mitesler, debriyaj, yol durumu, slalomlar, hızlan 2.vites ve yavaşla.. vb hiç hiç bir şeymiş. rahatlıkla yaptım ve ilk 10 dakikadan sonra sanki oraya motorla gelmişim de turluyormuşum gibi rahat sürdüm, benimsedim motoru.
Yine yine dediğim gibi şimdi bekle ki havalar ısınsın, düzelsin.Spyderı bir çıkartıyım arka bahçeden.
![]()
GV 250
istanbul
A Rh (+)
ehliyette aya göre bakıyolar hatta gün gün hesaplıyolar :kardeşimede alıcaktım B ehliyeti. 1994 18 mart doğumlu geçen dönemi kaçırdı. şimdi bi sonraki dönemi bekleyecek. zaten ehliyet kurslarının sitelerinde hangi yaş grubunun hangi dönemdeki sınava gireceğini yazıyolar ben bir kaçında rastlamştım.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)umut yaza kadar iyice alışır bol bol tadını çıkarırsınız bu arada motoru yıkamışsın kendine gelmiş resimler çok güzel![]()
triump tiger 955 cc
ankara
0 Rh (+)heybelerde ne güzel yakışmış yahuuu...
Hasan abinden selamlar Barış kardeşim
[smilie=greencolorz: Kaç Paralık Kafan Varsa O Kadarlık Kask Tak...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)