Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    SonsOfAnarchy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

korhan ışık
    öğrenci
     yok ama olucak
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
    sıra bize geldi ehliyet zamanı yaklaşıyo inşallah ehliyeti elime aldığım gün alıcam spyder ı :D

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı SonsOfAnarchy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
    sıra bize geldi ehliyet zamanı yaklaşıyo inşallah ehliyeti elime aldığım gün alıcam spyder ı :D
    Ben ehliyeti daha almadan motoru aldık. Satan arkadaş sağolsun eve kadar abimi bıraktı. Motor şuan arka bahçede.

Yarın direksiyon eğitimleri var kursumun, oraya gideceğim. 3-4 hafta sonra da artık ehliyeti almış olurum. Sonra bekle ki havalar ısınsın, düzelsin.

foreman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Fatih Ulus
    servis şefi
     sym gts 250 evo i
     İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    hayırlı olsun kardesım...Allah kaza bela vermesın.
    literatürde foreman...
    halk arasında formen...
    dostlar arasında FATİH....

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarın direksiyon eğitimleri var kursumun, oraya gideceğim. 3-4 hafta sonra da artık ehliyeti almış olurum. Sonra bekle ki havalar ısınsın, düzelsin.
    Bugün motor üstünde ilk eğitimimi aldım ve çok verimli bir deneyim oldu. Motora şimdiye kadar hiç binip sürmüşlüğüm yoktu, yalnız küçükken sabahtan akşama kadar bisiklet tepesinde Ankara'da semt semt arkadaşlarımla birlikte gezdiğimi bilirim. :mrgreen:

Cidden hiç bir sıkıntısı yokmuş motorun, vitesler mitesler, debriyaj, yol durumu, slalomlar, hızlan 2.vites ve yavaşla.. vb hiç hiç bir şeymiş. rahatlıkla yaptım ve ilk 10 dakikadan sonra sanki oraya motorla gelmişim de turluyormuşum gibi rahat sürdüm, benimsedim motoru.

Yine yine dediğim gibi şimdi bekle ki havalar ısınsın, düzelsin. Spyderı bir çıkartıyım arka bahçeden.

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Fotoğrafları yeni çekebildim. Soğuktan biraz zor çalıştı. Soğuk havalarda çalışmazsa ne yapmamız gerekir? Motorsikleti inceledik, bikaç soru daha soracağım..

1) Jikle hangi durumda açık oluyor? Aşağıdayken mi yoksa yukarıdayken mi?
    2) Depo üzerindeki anahtarlı göbeği sağa çevirdiğimizde elektrik açılıyor. Ama bir de bu sola doğru dönüyor, o zaman ne oluyor?
    3) Ön far ve gösterge ışığı hep yanıyor. Bunu nasıl tamamen kapatabiliriz?
    4) Sağ tarafta rölanti ayar vidası varmış. Bunu ne zaman kullanmamız gerekir? Ne tarafa doğru açık/kapalı olur?
    5) Sağ tarafta alet edavat bölmesi varmış. Ben bunu bulamadım. Tam olarak nerededir?

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Nazar değmesin

1- Jikleyi aşağı bastırırsan açık olur, motor ısınınca yukarı kaldırmayı unutma. (kapatmayı)
    2- Sola döndürünce yanlış hatırlamıyorsam farlar açık değilse marş almıyordu (yanılıyor olabilirim, bilen düzeltsin lütfen)
    3- Ön farı kapamanın bir yolu yok, hep yanıyor zaten
    4- Motorun rolantisinde sorun yoksa pek kurcalamamak lazım bu vidayı. Bu vida motorun sağında gaz telinin girdiği vidanın daha altında, büyükçe siyah bir vida. Sıkıştırınca devri artıyordu motorun, geçen hafta tecrube ettim ben de
    5- Motorun sağında oturdugun yerin altında büyük bölmenin altında bir küçük bölme daha var. Zaten anahtar girişi gibi bir kilidi var. Herhangibir tornavida ile bile açılabiliyor, alet edevattan başka birşey koymamakta fayda var.

Konu dreamrocker tarafından (19.February.2012 Saat 15:00 ) değiştirilmiştir.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,859
    Beğenilmiş
    7,136
    aşagıdakilere ek olarak alet edevat yeri resimlere bakarsak seninkinin kapagı düşmüş sağdaki nikaj kapagın alttaki boşluk olan yer orası onun üst nikalaj kapagı olaması gerekiyor düşmüş
    Konu CELİL tarafından (20.February.2012 Saat 10:15 ) değiştirilmiştir.

Casper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Özgür BjK
    Computer Systems Manager
     Daytona DD 350E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Üstat motorun hayırlı olsun kazasız belasız inşallah. Şimdi bu far olayında bi iki bişi söliyim. Bende daytona var kontak yapısı spyder'la aynımıdır bilmiyorum. Ama kontağı açtıktan sonra saat yönünün aksine çevirirsen (yani motorun üstündeyken kendine doğru çevirirsen) motorun farı yanmaz. Yanması için gidonda far-park açma/kapama düğmesi vardır onu kullanman gerek. Ama kontağı saat yönünde (motorun üstündeyken aksi istikamete) çevirirsen motorun gösterge park vs. tüm ışıkları yanıyo ve istesende söndüremiyosun. Bunu ne amaçla böyle yapmışlar anlamadım Daytona ile Spyder'ın kontak yerleri farklı ama mantıkları muhtemelen aynıdır. Bi denemende fayda var...
    Konu Casper tarafından (20.February.2012 Saat 04:16 ) değiştirilmiştir.
    Dikkatli ve Yavaş Sür !!, acemi desinler.. korkak desinler.. Ama rahmetli demesinler !

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motorunuz hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın

rolanti stabil durumda ise kesinlike kurcalamayın

farı bilmiyorum benim eski kartal gidonda kapatabiliyordum keyfi olarak.

alet edavat bölmesine ihtiyacınız olabilecek şeyleri koyun

benim şimdiki kubamın sol kapağın içinde garip bir yuva var ulaşmasıda hep kolay değil çekmece gibi sürgülü anahtarla filan açılıyor çok beğendim o yönü içine istediğimi koyabiliyorum

kasasız belasız kullanın eğitimlerinizi tamamlamadan trafiğe çıkmayı tavsiye etmem çünki acemiliğin verdiği heyecan ile kanı kaynıyor insanın ama bir yandada çok tedirgin yol alınıyor birşeyler olmas kaçılmaz bir durum olabiliyor dikkat edin
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motorun hayırlı olsun arkadaşım
    At avrat silah

Sayfa 2 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)