arkadaşlar eğer bi terslik olmazda primimi alabilirsem ilk taksit 3200 gibi bi para elime gecicek extradan. herkez motoru büyütme derdinde. benimde aklımda daytona vardı bilen bilir. ama devamlı artan fiyatlar yüzünden daytona kendi kendini eledi o paralara ikinci japon veya o hacimlerde farklı tarz japon motor alırım düşüncesi ağır bastı.şu sıralar ise o paraları tek bi motora akıtcak potansiyelim yok :D belki bikaç sene sonra diğer bi hayalim ise ilerleyen zamanlar bi büyük hacimi motor mesela xvs 650 gibi + küçük hacimli motor bi terslik olmadıgı sürece pırpırımı paramparça tuz buz olana kadar kullanmak :D bunun içinde daha erken ( duygusal olarak).. ayrıca gecen yazın yapmış olmugumuz küçük karadeniz turunda cross enduro merakıda bi yandan agır basmaya başladı gerçi pırpırım keçi gibi heryeri kaçtı maşallah ama :D pırpırımı satıp üstüne parayı koyup ikinci el bi daytona almaktansa bu civardaki paralara ikinci (sıfır km) bi motor almak düşüncesi agır basmaya başladı. benim içime sinen model ise mondiala ait yeni çıkardıkları bi cross..fuarda bakıcam incelicem.sonrasında bayilerinde düz hesap 3e nakit olarak kim bırakırsa almayı düşünüyorum. bu fiyatlara alınabilecek bildiginiz önerdiğiniz veya kullanan varsa düşüncelerinizi alternatif secenekleri vs. bekliyorum. motor bu
http://www.mondialmotor.com.tr/model...treme-max.html

RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)