Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 19 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 19 arasi kadar sonuc gösteriliyor

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar eğer bi terslik olmazda primimi alabilirsem ilk taksit 3200 gibi bi para elime gecicek extradan. herkez motoru büyütme derdinde. benimde aklımda daytona vardı bilen bilir. ama devamlı artan fiyatlar yüzünden daytona kendi kendini eledi o paralara ikinci japon veya o hacimlerde farklı tarz japon motor alırım düşüncesi ağır bastı.şu sıralar ise o paraları tek bi motora akıtcak potansiyelim yok :D belki bikaç sene sonra diğer bi hayalim ise ilerleyen zamanlar bi büyük hacimi motor mesela xvs 650 gibi + küçük hacimli motor bi terslik olmadıgı sürece pırpırımı paramparça tuz buz olana kadar kullanmak :D bunun içinde daha erken ( duygusal olarak).. ayrıca gecen yazın yapmış olmugumuz küçük karadeniz turunda cross enduro merakıda bi yandan agır basmaya başladı gerçi pırpırım keçi gibi heryeri kaçtı maşallah ama :D pırpırımı satıp üstüne parayı koyup ikinci el bi daytona almaktansa bu civardaki paralara ikinci (sıfır km) bi motor almak düşüncesi agır basmaya başladı. benim içime sinen model ise mondiala ait yeni çıkardıkları bi cross..fuarda bakıcam incelicem.sonrasında bayilerinde düz hesap 3e nakit olarak kim bırakırsa almayı düşünüyorum. bu fiyatlara alınabilecek bildiginiz önerdiğiniz veya kullanan varsa düşüncelerinizi alternatif secenekleri vs. bekliyorum. motor bu

http://www.mondialmotor.com.tr/model...treme-max.html
    Fuarda mı bakıcan

Arabayla gelen yok uyandırayım
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Rona - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Atilla Türkulusu
    memur
     DD350E-6C DAYTONA
     İstanbul - Avcılar (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Sevgili kardeşim enduro veya kros olayına gireceksen senin için en uygunu Honda XL200 veya yamaha xt 350 diyorum başka birşey demiyorum.Çinlilere bulaşma derim(haa parçalanana kadar kullanıp atarım diyorsan başka) Aşşağıdaki ilanları bir incele istersen yer sana da yakın ayrıca
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69763108/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70591557/detay
    Konu Rona tarafından (22.February.2012 Saat 02:16 ) değiştirilmiştir.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fuarda mı bakıcan

Arabayla gelen yok uyandırayım
    oraya zaten yol yok araba taksi otobüs(anadolu yakasından bile) metro ve hatta uçak çalışmıyor zaten ve motosikletsiz gelenleri içeri almıyolarmış
    At avrat silah

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili kardeşim enduro veya kros olayına gireceksen senin için en uygunu Honda XL200 veya yamaha xt 350 diyorum başka birşey demiyorum.Çinlilere bulaşma derim(haa parçalanana kadar kullanıp atarım diyorsan başka) Aşşağıdaki ilanları bir incele istersen yer sana da yakın ayrıca
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...69763108/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...70591557/detay
    abi haklısın ama crossta falan ikinci el hiç cezbetmiyo beni. o yüksek tepelerden uçup uçup bilyaların dağıldığı falan :D yada kimbilir kaç kez jant teli düzeltilmiştir. eğ bük eğ bük malzemenin bi ömrü var sonuçta. gibi gibi bunları düşündüğümde direk uzaklaşıyorum:mrgreen:
    At avrat silah

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senin için en uygunu Honda XL200
    2005 yılında sıfır fiyatı 4500 liraydı, çok iyi hatırlıyorum. Fakat o zaman da 4500 sanırım büyük paraydı. Bir de o dönem NX4 Falcon'u hatırlıyorum, 7000 küsur gibi bir rakamdı. Şimdi bu rakamlar komik geliyor.

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2005 yılında sıfır fiyatı 4500 liraydı, çok iyi hatırlıyorum. Fakat o zaman da 4500 sanırım büyük paraydı. Bir de o dönem NX4 Falcon'u hatırlıyorum, 7000 küsur gibi bir rakamdı. Şimdi bu rakamlar komik geliyor.
    demi ya bu kadar vergi almak zorundamı bu devlet.yanlış hatırlamıyosam sanırım o zamanlar Ötv yoktu. ne zaman motorlar türemeye başladı vergileri çaktılar motora 10 liralık motor oldu 15 - 16 lira (18% kdv+37%ötv) bi yandan avro arttı japon işini avrupa parasıyla satmaya başladılar falan
    At avrat silah

Salih Özler
    unemployed
     DD350 E-6c Daytona
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demi ya bu kadar vergi almak zorundamı bu devlet.yanlış hatırlamıyosam sanırım o zamanlar Ötv yoktu. ne zaman motorlar türemeye başladı vergileri çaktılar motora 10 liralık motor oldu 15 - 16 lira (18% kdv+37%ötv) bi yandan avro arttı japon işini avrupa parasıyla satmaya başladılar falan
    Doğru. Ötv yoktu. Bir Türkiye düşün, dolar 1 tl, ne kdv var ne ötv.
    Gerçi bizim makineleri de J.Pag ABD'de pek ucuza satmıyor. Yeni çıkan Malibu 5199 $ . Atıyorum örneğin Honda'nın yeni çıkacak şu modeli 6999 $.
    http://powersports.honda.com/2012/nc700x.aspx
    Arada sadece 1800 $ fark var.
    Ya da shadow phantom 8240 $
    Konu TWO-WHEEL TANGO tarafından (27.February.2012 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı TWO-WHEEL TANGO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğru. Ötv yoktu. Bir Türkiye düşün, dolar 1 tl, ne kdv var ne ötv.
    Gerçi bizim makineleri de J.Pag ABD'de pek ucuza satmıyor. Yeni çıkan Malibu 5199 $ . Atıyorum örneğin Honda'nın yeni çıkacak şu modeli 6999 $.
    http://powersports.honda.com/2012/nc700x.aspx
    Arada sadece 1800 $ fark var.
    Ya da shadow phantom 8240 $
    hatırlıyorumda yeni Türk Lirası ilk çıktığında 1 lira= 1 dolardı.bakalım 5 sene sonra kaç para olucak
    coninin amerikada satılan motorları ile bizim çançinçonların kalitesinin aynı olduğunu hiç sanmıyorum. ayrıca bizim ülkemizde kişi başına düşen ortalama gelir ile onların ortalamasının da aynı olduğunu hiç sanmıyorum. hatırlıoyrumda 90 lı yıllarda tansu çiller amerikadan bi ev almıştı olay olmuştu :D o dairenin bi alt katında boyacı evet bildiğimiz boyacı oturuyodu(ortalama gelir kıyaslaması için örnek) ayrıca bizden başka benzinin daha pahalı olan bi ülke yok diye biliyorum.tüm bunlar düşünüldüğünde ewt adamlar 1200-1800 cc arası motorlara biniyolar ve bu çok normal ama bizde ise lükse giriyo hemde bayaı bi lüks
    At avrat silah

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    fuarda baktım inceledim hiç içime sinmedi.
    sanki naylondan yapılmış :D arkadaş dokundugunda ilk söylediği bu ne yaaa oldu( tarafsız olsun başkasının agzındanda diye söyledim) gerçi naylon bile esner kırılmaz ama sanki bu dağılcakmış gibi.
    ayrıca boyu benim gibi olanların (1*72) rahat dur kalk yapabilcegi geri geri rahat parkedebilceği yada arazide kaçırdımmı rahatca iki ayak basıp hakim olunabilcek vs. bi motor deil.çünkü çift ayak yere basmıo tek ayak yere basıo anca kırmızı ışıkta durulur :P motor at gibi kalıo :D tabi bu benim için.. 1*90falan olmak lazım en az :D rahat kullanmak için. bilginize..
    At avrat silah

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)