Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu
Toplam 52 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Geçmiş olsun kötü birine denk gelmişsin kaç kişi modifiyeli eksozla hafif kusurlu geçti
    en iyi çözüm servis onların elinde yedek eksoz veya bakımda olan makinanın eksozu muhakak vardır öncelikle bizim çalıştıgımız ve tanıdıgın diğer servislere bak birinde eksoz vardır yeni almak en az 300 tl kolay gelsin :(

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    ''Orjinal egzoz nerede'' ne demektir ? Sanki motor numarasıyla karşılaştırılacak. Emisyon sorun olacaksa cihaz takıp ölçmesi lazım, desibel sorun olacaksa yine ölçmesi lazım. Benim motor 2 ay önce bağıra bağıra geçti muayeneden. İşgüzar bir elemana denk gelmişsin, geçmiş olsun
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

synapse333 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hsyn slvi
    öğrenci
     Regal Raptor dd250 e9b
     mersin
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    emix e bi sorun o motoru parçalayıp satmıştı

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Valla Kaan anlamadım bende yaa, keşke bulaydım çakma çukma bir E işareti Ruhsatta 2015 yazıyorsa hiç el etme boşver, doğru yazsalarmış Benimde egzoz kaynaklı maalesef. Ben zaten korkuyodum bu muayene olayından, korktuğum başıma geldi :(

Dediğin gibi Celil Abi, Ali Usta' yla falan çözecem olayıda, birinin elinde varsa yinede bir şansımı denemek istedim belki forumdan birisi yardımcı olabilir diye.

Turq kardeş sorma yaa, Celil Abi' nin dediği gibi biraz dürüst birine denk geldim sanırım

synapse333 bakalım bende sordum ama onda kalmadı galiba maalesef :(

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Valla Kaan anlamadım bende yaa, keşke bulaydım çakma çukma bir E işareti Ruhsatta 2015 yazıyorsa hiç el etme boşver, doğru yazsalarmış
    abi sadece 2015 yazsa iyi. benim ruhsat tam çakma zaten :D dizel gözüküyo motorum :D marka olarak regal raptor deği l dadyw gözüküyo. ilk verdikleri plaka çalıntı çıktı :D yoldayken polis geri aradı. dedi böyle böyle yanlışlık yapmışız :D sen git bunu bastır :D önce birisi dalga geçiyo sandım :D sonra dedim nerden bilicek benim plakayı ve telefon numaramı :D kendi elimle geri yazdım abidik kubidik küçük bi kağıt vardı falan :D
    bütün bunlara ragmen motor şaşe numaralarını kontrol bile etmedim :P belki onlarıda yanlış işlemişlerdir. artık ne çekip doldurdularsa :D
    At avrat silah

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı falldown Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi sadece 2015 yazsa iyi. benim ruhsat tam çakma zaten :D dizel gözüküyo motorum :D marka olarak regal raptor deği l dadyw gözüküyo. ilk verdikleri plaka çalıntı çıktı :D yoldayken polis geri aradı. dedi böyle böyle yanlışlık yapmışız :D sen git bunu bastır :D önce birisi dalga geçiyo sandım :D sonra dedim nerden bilicek benim plakayı ve telefon numaramı :D kendi elimle geri yazdım abidik kubidik küçük bi kağıt vardı falan :D
    bütün bunlara ragmen motor şaşe numaralarını kontrol bile etmedim :P belki onlarıda yanlış işlemişlerdir. artık ne çekip doldurdularsa :D
    Marka Dadyw yazmasi dogru. Fakat dizel cok iyiymis
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı turq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Marka Dadyw yazmasi dogru. Fakat dizel cok iyiymis
    walla bilmiom arkadaşınkinde regal raptor yazıyodu. bende onu görene kadar dogru sanıyodum ama onunkini görünce benimkinin yanlış oldugunu anladım diye düşünüyodum taki sende "doğru" diyene kadar. kafam karıştı. kiminki doğru şimdi :D
    nasıl bi cümle kurmuşum yaw :D
    At avrat silah

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    walla bilmiom arkadaşınkinde regal raptor yazıyodu. bende onu görene kadar dogru sanıyodum ama onunkini görünce benimkinin yanlış oldugunu anladım diye düşünüyodum taki sende "doğru" diyene kadar. kafam karıştı. kiminki doğru şimdi :D
    Ben dogru derken benim ruhsati baz aldim. Ustalari bekleyelim, nihai karar gelecektir
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    makinaların türkiyeye ilk giriş modeli dadyw idi sonra regal raptor oldu diye biliyorum
    birde yellow rock diyede gelmişti diye hatırlıyorum

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Peki kardeş sen muayeneye gittiğinde "ruhsatta dizel yazıyor; bu benzinli, nerde bunun orijinal motoru?" demesinler... :?

Sayfa 2 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)