| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Spyder 350
Edirne
A Rh (+)eminimki forumda konuşulmuştur ama, 350 spyder için hangi bujiyi almalıyım, siz neler kullanıyorsunuz, bu bölüme yazmayı uygun gördüm.. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
ben kendi motorumla (350 spyder) hafif yokuş aşağı 165km sürat gördüm, servis bile imkansız desede alet dipgazla ve biraz yırtınarak da olsa bu sürate çıktı. ve motorumda hiçbir sıkıntı yok..

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Ayhan 350 cc ye farklı buji kullanmıyoruz Ben önceliği Bosch a veriyorum sonra ngk ve şampiyon olabilir alırken dikkat etmek lazım hepsinin piyasada çakması var görünüşte anlaşılmıyor satan firmanın sağlam olmasına dikkat etmek lazım
Benim makina max. 145 km gördü daha fazla gitmedi senin km fazla gösteriyo olmasın![]()
Spyder 350
Edirne
A Rh (+)teşekkürler celil abi, yani bizim buralarda bir motorcuya gidip buji değiştirmek istersek bosch die başka bişey takabilir..![]()
hız konusunda da biz 2 motor seyahat ederken bu ölçümü yaptık, iki motorunda aynı anda aynı yanlış ölçüm yapması biraz zor gibi.. istanbul - edirne arasındaki tenha yollarda denenmiştir![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)