o değilde deri bileklik yapacam kendime sayfanın başındaki kurukafalı zincir içindeki görselin bileğe dolandığını düşünün güzel olacak güzel![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
rr dd250e9
istanbul
A Rh (+)o değilde deri bileklik yapacam kendime sayfanın başındaki kurukafalı zincir içindeki görselin bileğe dolandığını düşünün güzel olacak güzel![]()
çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)Mevzuyu Anlamadınız Galiba Grubun İsmi "RAPTOR RİDERS" Yani "YIRTICI KUŞ SÜRÜCÜLERİ" İsim "REGAL RAPTOR RİDERS" Diye Geçmedi Şimdiye Kadar...Ben Sadece Direk Marka İsminin Yer Almasına Sıcak Bakmadığmı Söyledim...Hatta Bu Gruba İlk Girdiğimde Marka Bazında Sorun Olup Olmayacağını Bizzat Sorarak Üyelik Gerçekleştirdim...Burada Enduro, Cross, Naked Tarzı Sürenler De Var Ve Herkes Aynı Markayı Kullanmıyor...Ben Sadece Maksat Birlik Beraberlik Olsun Diye Toplanılıyor Sanıyorum...Ama Sizin Söylediğinize Göre Ortada Bir Ayrım Sözkonusu Oluyor...Her Ne Olursa Olsun...İsterse REGAL RAPTOR Yazsın Direk Yine De Saygı Duyar Alırım O Yeleği...Ben Sadece Görüşümü Söyledim...
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Konu CELİL tarafından (10.April.2012 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Ben zaten senin farklı marka motorsiklet kullandığını biliyorum, bilgilerinde görülüyor. Bunu gözeterek bir ters cevap vermedim. Marka bazında bir ayrıma gittiğim söz konusu değil. Durup dururken marka çekişmesine gerek yok zaten. Ben bundan bahsetmiyorum.
Benim kastettiğim, ha regal raptor, ha raptor riders ya da regal raptor riders, regal riders vsvs türevlerin klüp yeleği ve tshirtünde aynı anlamda durması. Regal raptor olunca marka oluyor, Raptor riders olunca marka dışına mı çıkıyor. Bunların arasında çok bir fark bulmadığım için o şekilde yazdım. Her iki türlü de Raptor kelimesi geçiyor, bu kelime yine markayı anımsatıyor bana göre. Sana göre de yırtıcı kuşu, yani genel bir anlamı anımsatıyor. Ben orijinal dilinden baktım olaya, sen de Türkçesinden baktın olaya. Karışıklıkta burdan çıkıyor.
regal raptor dd125
istanbul
0 Rh (+)bence site ismi neyse o olmalı yeleğin üstünde...
regal raptor dd125
istanbul
0 Rh (+)RAPTOR RIDERS ...tamamdır.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)