Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 9 Toplam 14 Sayfadan BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu
Toplam 131 adet sonuctan sayfa basi 81 ile 90 arasi kadar sonuc gösteriliyor

demiratlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halil altun
    amele
     rr dd250e9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    o değilde deri bileklik yapacam kendime sayfanın başındaki kurukafalı zincir içindeki görselin bileğe dolandığını düşünün güzel olacak güzel
    çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu

demiratlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halil altun
    amele
     rr dd250e9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ibanez_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BU DİREK MARKA YÖNLÜ OLDUĞU İÇİN AÇIKÇASI (RR KULLANICISI OLMAYAN BİRİ OLARAK) BENİ PEK CEZBETTİ DENEMEZ...MAKSAT GRUBUN KENDİ İSMİ, KENDİ ÇATISI ÜZERİNE BİR YELEK OLMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM...OLAY SADECE MARKA OLSA İDİ, ALIRDIK BİR HARLEY YELEĞİ DOLAŞIRDIK MESELA...UMARIM DÜŞÜNCEM SİZE ÇOK AGRESİF GELMEZ...[smilie=greencolorz:
    ben tasarlamadım nette gordum paylaştım burda o olacak diye bi kural yok tabi grubun ismi olsun isterim bende
    çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu

_KARADUT_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İSMAİL KORKUT
    işçi
     DD250 E-10
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bundan yanayım izmitte görüştüğüm biyer ortalama 50 ila 75 lira arasında bi mailyeti olur dedi fakat götrdüğüm resim kötü olunca kartal çıkmaz dedi daha iyi bir resim tasarlattırabilirsem bir tane kendime yaptırıp durumu görmek adına
    41 PD 989
    0 (+)

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı _KARADUT_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bundan yanayım izmitte görüştüğüm biyer ortalama 50 ila 75 lira arasında bi mailyeti olur dedi fakat götrdüğüm resim kötü olunca kartal çıkmaz dedi daha iyi bir resim tasarlattırabilirsem bir tane kendime yaptırıp durumu görmek adına
    ismail bence fiat uygun şu orjinal resimleri bulabilseydik iyi olacaktı ama bulamadık

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ve kırmızılı arma arasında pek fark yok. ikisinde de kartal var ikisinde de kullanılan motorun markası yazıyor.:mrgreen:dediğin gibi kendimize yönelik bir şey çıkartacaksak ve bu klüp yeleği tarzında olacaksa yine regal raptor rider vsvs türevlerinin olduğu yazılar olcaktır :D ..dediğin gibi grubun kendi ismide, çatısı da regal raptor riders yeleği ya da tshirti yapılacaktır.
    ha belki chopper riders tarzında yazılar yazarsak o zaman genel bir tabir ile her kullanıcıya hitap etmiş oluruz.
    Mevzuyu Anlamadınız Galiba Grubun İsmi "RAPTOR RİDERS" Yani "YIRTICI KUŞ SÜRÜCÜLERİ" İsim "REGAL RAPTOR RİDERS" Diye Geçmedi Şimdiye Kadar...Ben Sadece Direk Marka İsminin Yer Almasına Sıcak Bakmadığmı Söyledim...Hatta Bu Gruba İlk Girdiğimde Marka Bazında Sorun Olup Olmayacağını Bizzat Sorarak Üyelik Gerçekleştirdim...Burada Enduro, Cross, Naked Tarzı Sürenler De Var Ve Herkes Aynı Markayı Kullanmıyor...Ben Sadece Maksat Birlik Beraberlik Olsun Diye Toplanılıyor Sanıyorum...Ama Sizin Söylediğinize Göre Ortada Bir Ayrım Sözkonusu Oluyor...Her Ne Olursa Olsun...İsterse REGAL RAPTOR Yazsın Direk Yine De Saygı Duyar Alırım O Yeleği...Ben Sadece Görüşümü Söyledim...
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı ibanez_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mevzuyu Anlamadınız Galiba Grubun İsmi "RAPTOR RİDERS" Yani "YIRTICI KUŞ SÜRÜCÜLERİ" İsim "REGAL RAPTOR RİDERS" Diye Geçmedi Şimdiye Kadar...Ben Sadece Direk Marka İsminin Yer Almasına Sıcak Bakmadığmı Söyledim...Hatta Bu Gruba İlk Girdiğimde Marka Bazında Sorun Olup Olmayacağını Bizzat Sorarak Üyelik Gerçekleştirdim...Burada Enduro, Cross, Naked Tarzı Sürenler De Var Ve Herkes Aynı Markayı Kullanmıyor...Ben Sadece Maksat Birlik Beraberlik Olsun Diye Toplanılıyor Sanıyorum...Ama Sizin Söylediğinize Göre Ortada Bir Ayrım Sözkonusu Oluyor...Her Ne Olursa Olsun...İsterse REGAL RAPTOR Yazsın Direk Yine De Saygı Duyar Alırım O Yeleği...Ben Sadece Görüşümü Söyledim...
    görkem gerilme hemen bu ara herkes gergin ne oluyor havalardan bence o ifadeleri kullanırken senin makinanın farklı marka odugunu fark dahi etmemiştir senin veya başka bir makinanın varlıgı hedef alınarak söylenmiyor genel anlamda konuşuluyor
    Konu CELİL tarafından (10.April.2012 Saat 15:07 ) değiştirilmiştir.

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görkem gerilme hemen bu ara herkes gergin ne oluyor havalardan bence o ifadeleri kullanırken senin makinanın veya başka bir makinanın varlıgı hedef alınarak söylenmiyor genel anlamda konuşuluyor
    Yok Abim Yanlış Anladın Ben Kolay Kolay Gerilmem Sakin Adamımdır
    Görüş İfade Ediyorum Sadece Sinirli Gibi Bir Algıya Sebep Oldu İse Yazılarım, Özür Dilerim...[smilie=greencolorz:
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben zaten senin farklı marka motorsiklet kullandığını biliyorum, bilgilerinde görülüyor. Bunu gözeterek bir ters cevap vermedim. Marka bazında bir ayrıma gittiğim söz konusu değil. Durup dururken marka çekişmesine gerek yok zaten. Ben bundan bahsetmiyorum.
    Benim kastettiğim, ha regal raptor, ha raptor riders ya da regal raptor riders, regal riders vsvs türevlerin klüp yeleği ve tshirtünde aynı anlamda durması. Regal raptor olunca marka oluyor, Raptor riders olunca marka dışına mı çıkıyor. Bunların arasında çok bir fark bulmadığım için o şekilde yazdım. Her iki türlü de Raptor kelimesi geçiyor, bu kelime yine markayı anımsatıyor bana göre. Sana göre de yırtıcı kuşu, yani genel bir anlamı anımsatıyor. Ben orijinal dilinden baktım olaya, sen de Türkçesinden baktın olaya. Karışıklıkta burdan çıkıyor.

mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa tınç
    reklamcı
     regal raptor dd125
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bence site ismi neyse o olmalı yeleğin üstünde...

mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mustafa tınç
    reklamcı
     regal raptor dd125
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    RAPTOR RIDERS ...tamamdır.

Sayfa 9 Toplam 14 Sayfadan BirinciBirinci ... 7891011 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bu Konu için Etiketler