Arkadaşlar daha öncede belirtliğim gibi herkesin begendiği kulüp logomuz zaten var başkasına kafa yormamıza gerek yok
Bizim ihtiyacımız olan armayı ve baskıyı uygun fiata yapacak bir yer bulmak![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Arkadaşlar daha öncede belirtliğim gibi herkesin begendiği kulüp logomuz zaten var başkasına kafa yormamıza gerek yok
Bizim ihtiyacımız olan armayı ve baskıyı uygun fiata yapacak bir yer bulmak![]()

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Abi bu fotograftakı adamın kım oldugunu kımse bılmıyor mu ya?
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-)İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
Şu Sıra Yok :(
İstanbul
A Rh (-):( Bu İşe Hevesli Bir Benmiyim Yaw...Hala Bir Haber Yok Mu ?
İlk Göz Ağrım
Keeway Superlight 150
İkinci Demir Atım
Hyosung GV250
Şu An Yok :(
TEL; 0536 317 60 57
Just Ride....!!!
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Bugün tshirt baskısı için görüştüm. Çalışmayı tam olarak görmek istedi. Ancak tshirt ve baskı dahil 15 ile 25 TL arası fiyat verdi. Çalışmanın ayrıntısına göre değişen fiyatlandırma oluyormuş.
Çalışmaları son haline getiriyorum. Yarın götürüp net bir fiyat almaya çalışacağım. Sadece fiyat alacağım. Tasarımları burada paylaşırım. Yine bir görüşür, konuşuruz. Deri ceket üzerine yapılmış kırmızı-beyaz olanı tshirte uyarlayıp buraya koyarım. Bunun dışında birkaç tane de farklı çalışma yapıp elimizde alternatif olsun.
250 E 10
Ankara ŞEREFLİKOÇHİSAR
A Rh (+)raptor kelimesinin anlamı nedir acaba bikaç sözlük gezdim ama ingilizce de bulamadım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)