Arkadaşlar zenon far dusunuyorum kullananlar varsa ya da bılgısı olan varsa paylasırsanız sevınırım.
Bır de akuye zarar verıyomus gıbı bısey duydum dogru mudur?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Arkadaşlar zenon far dusunuyorum kullananlar varsa ya da bılgısı olan varsa paylasırsanız sevınırım.
Bır de akuye zarar verıyomus gıbı bısey duydum dogru mudur?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)ben kullanmadım ama motorlara uyumlu olan modeller varmış onlar sorun çıkarmıyormuş diye duydum![]()
Daytona DD 350E
İstanbul
0 Rh (+)Yanlız Celil abi motorlara uyumlu olanını bulsam parasına kıyar yaptırırdım ya baksana hele şu videoya fena fena çok fena
Chopper Xenon
Bu arada gavur ellerde buldum bu işi yapan ama tabi bizim motorlar kaldırırmı bilemem adamlarla ingilizce bi maille irtibat kurulabilir buda sitesi.
Sick HIDs
Konu Casper tarafından (05.March.2012 Saat 03:54 ) değiştirilmiştir.
Dikkatli ve Yavaş Sür !!, acemi desinler.. korkak desinler.. Ama rahmetli demesinler !

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)alttaki linkteki ana sayfadaki çok hoş zenon + angel + led uygulaması bir arada yapmış çok ugraş ve para ister ama araç modifiyesi yapan yerler yapar![]()
Konu CELİL tarafından (05.March.2012 Saat 10:15 ) değiştirilmiştir.
-
Ankara
A Rh (+)benim favori xeon uygulama videosu
http://www.youtube.com/watch?v=FrdTw6-rZb4
bayılıyorum videodaki sisteme yav yaptıracağım bir zaman ! :D
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

Regal Raptor DD250E-9B 2011
İzmir
AB Rh (+)Ben motorlanda sordum ellerınde olduklarını soyledıler fıyatını da 160 + montaj (30) dediler.
Demirtaş motora sordum akuye zarar verdıgı ıcın bız satmıyoruz dediler. Ne yapacagımı bılemedım ama zenon farı da cok ıstıyorum. Napmalıyım sızce?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)