Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 9 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4

Harekete Geçtim!!! :)

Herkese selamlar,
    Bu ay içinde motorumu almak üzere harekete geçtiğimi duyurmak isterim. Tabii bu hususta size danışmadan karar vermem mümkün değil.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...61812170/detay
    Linkteki motorun sahibini aradım, motorla ilgili bilgi aldım. Km'si 39000 olduğu halde bakımlarını yaptırdığını ve havalardan dolayı akü dışında bir problem olmadığını, onun da kısa bir kullanımdan sonra şarj olacağını söylüyor. En kısa zamanda gidip görmeyi düşünüyorum ama önce bilen birinin "git bak" demesi lazım.
    Görüntüsü güzel gibi ama görmeye gittiğimde ustaya göstermeden önce nelere dikkat etmeliyim? Biraz anlıyormuş gibi görünsem fena olmaz hani.
    Şimdiden teşekkürler.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Arkadaşlar bir de şu motorun 4000 km'de sayacı sıfırlanmış, şimdi de 8000'deymiş, yani toplam 12000km. Doğru mudur sizce? Ya da nasıl teyit edilebilir?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67077659/detay

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Merhabalar,

Öncelikle en önemlisi ruhsatta yazan şasi ve motor numaraları, motorun üstündeki numaralarla tutuyor mu ona dikkat edin. Verigisi vs zaten ödenmiş olması gerekiyor satısının yapılabilmesi için, satıcıya yine hatırlatırsanız kolaylaştırmıs olursunuz. Motorun kazası var mı ona dikkat edin. Motor bloğunda, şaside çekiç darbeleri var mı kontrol edin. Elektrik tesisatını kontrol edin, park, plaka lambaları, far ve sinyaller çalışıyor mu bakın. Motor rolantide iken sesini dinleyin, öksürüyormu kontrol edin. Gaz verip kolu bırkaınca rahatlıkla rolantiye dönüyor mu kontrol edin. Frenleri kontrol edin. Ustaya göstermeden kontrol etmeniz gerekenler bunlar.

Selamlar

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhabalar,

Öncelikle en önemlisi ruhsatta yazan şasi ve motor numaraları, motorun üstündeki numaralarla tutuyor mu ona dikkat edin. Verigisi vs zaten ödenmiş olması gerekiyor satısının yapılabilmesi için, satıcıya yine hatırlatırsanız kolaylaştırmıs olursunuz. Motorun kazası var mı ona dikkat edin. Motor bloğunda, şaside çekiç darbeleri var mı kontrol edin. Elektrik tesisatını kontrol edin, park, plaka lambaları, far ve sinyaller çalışıyor mu bakın. Motor rolantide iken sesini dinleyin, öksürüyormu kontrol edin. Gaz verip kolu bırkaınca rahatlıkla rolantiye dönüyor mu kontrol edin. Frenleri kontrol edin. Ustaya göstermeden kontrol etmeniz gerekenler bunlar.

Selamlar
    Hocam teşekkür ederim. Gerçekten çok faydası olacak bu bilgilerin. En azından saydığın konularda sıkıntı varsa oradan hızlıca uzaklaşır, ustaya da boşu boşuna zahmet (ve para ) vermemiş oluruz.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba emrehan birinci linkteki makinayı geç 39000 km br makina fiatı kelepir olmadıkça alınmaz bunun fiatı uygun değil artı makinanın deposu boyalı orjinal yapıştırmaları yok yerine kendi birşeyler yapıştırmış
    ikinci makina temiz ve güzel görünüyor fiatıda 3000 tl iyi satıcıda dürüst km nin durumunu açıkca söylüyor bu makinayı ciddi olarak düşnebilirsin

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba emrehan birinci linkteki makinayı geç 39000 km br makina fiatı kelepir olmadıkça alınmaz bunun fiatı uygun değil artı makinanın deposu boyalı orjinal yapıştırmaları yok yerine kendi birşeyler yapıştırmış
    ikinci makina temiz ve güzel görünüyor fiatıda 3000 tl iyi satıcıda dürüst km nin durumunu açıkca söylüyor bu makinayı ciddi olarak düşnebilirsin
    Abi teşekkür ederim. Birinci motordaki o detayı fotoğraflarını incelememe rağmen farketmemiştim. Motorun yanındayken de farkedebilir miydim bilmiyorum.
    Diğerine yoğunlaşıyorum; bu arada kıymetli önerilerinize de her zaman açığım.
    Saygılar.

dtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tahir Düzgün
    Bankacı
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bir de şu motorun 4000 km'de sayacı sıfırlanmış, şimdi de 8000'deymiş, yani toplam 12000km. Doğru mudur sizce? Ya da nasıl teyit edilebilir?
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...67077659/detay
    Kardeşim Sakarya'da okuyor.Bu gün buluşmada bizlerleydi.İsterseniz ona bir baktırayım motoru...

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı dtahir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim Sakarya'da okuyor.Bu gün buluşmada bizlerleydi.İsterseniz ona bir baktırayım motoru...
    Teşekkür ederim Tahir. Şimdilik zahmete sokmayalım kardeşini. Ben öncelikle Ankara civarında bulabildiklerime bakayım; sonrasında gerekirse kardeşinden ricacı oluruz bu konuda.
    Hayranım forumdaki yardımlaşmaya gerçekten. Yani bi aksilik olur da motor falan alamasam bile kesinlikle forumdan ayrılmayı düşünmüyorum. Herkese tekrar teşekkür ederim. (Gerçekten duygulandım yahu)

dtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tahir Düzgün
    Bankacı
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim Tahir. Şimdilik zahmete sokmayalım kardeşini. Ben öncelikle Ankara civarında bulabildiklerime bakayım; sonrasında gerekirse kardeşinden ricacı oluruz bu konuda.
    Hayranım forumdaki yardımlaşmaya gerçekten. Yani bi aksilik olur da motor falan alamasam bile kesinlikle forumdan ayrılmayı düşünmüyorum. Herkese tekrar teşekkür ederim. (Gerçekten duygulandım yahu)
    Ne demek kardeşim ...Elimizden ne geliyorsa yaparız...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)