Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Huseyin
    memur
     Regal Raptor
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Unhappy Bi' fikir verin arkadaşlar? Siz olsanız ne yapardınız?

Merhaba arkadaşlar bi tane regal raptor var almak istediğim.

Servisinden alacağım 2. el. konuştuğum kişi bana motosikletin motorunun değiştiğini söyledi.

Kafam karıştı. Bi sorunu yok falan diyo ama motorun değişmesi beni şüphelendirdi.

Motorun ömrü bittiği için değiştiğini söyledi. Bu arada 2006 model ve 3500 TL istiyo.

Siz olsaydınız ne yapardınız? Motoru değişmiş bir motosiklet ne kadar sağlı olabilir acaba?

cpiler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cem Piler
    Proje Yöneticisi
     Hyosung GV250
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 2
    250 cc lik modelden bahsediosun tahminen.motorun değişmesi kafa karıştırıcı bi durum değilde 2006 model motoru değiştiğine göre de km si baya fazladır 3500 biraz fazla fiyat gibi geldi bana.

Huseyin
    memur
     Regal Raptor
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    evet 250CC'lik motor. Motorun değişmesi normal bi durum mu? Bilmediğim için soruyorum yani Normalde arabaların falan motoru değiştiği zaman kötü bi durumdur yani o araba artık sürekli sorun çıkarır. Ben motur da böyle düşünüyodum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Hüseyin aramıza hoş geldin

motor değiştiden anladığm km sinin çok yüksek olduğundan motorun ömrü bitti veya motorda bir problem oldugundan motorun piston siboplarının ve diğer parçaların yenilenip revize edilip sıfırlandığıdır bu durumda makina orjinalliğini yitirdiği için rakam yüksek ve mümkünse orjinal makinalara bak
    Konu CELİL tarafından (08.March.2012 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir.

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Hosgeldin

Arkadaslar fikir belirtmisler fakat farkli bir durum var Bursa icin. Zaten satilik Regal burada az sayida, bu sebeple Istanbul a oranla fiyat yuksek gibi goruluyor. Baska bir yerden alinsa nakliye ve plaka masraflari ayni fiyati buluyor, baska ile gidipte eli bos donme ihtimalide var.

Bence motorun degismesinden kasit revize edilmesiyle iyi bir ustaya gosterip alinabilir, yada Istanbul da temiz makinalar var onlara bakabilirsin.

Fakat ikisinde de cebinden cikacak para ayni olacak
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Huseyin
    memur
     Regal Raptor
     Bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım en iyisi motoru değişmemiş bir makine alıp kafamın rahat etmesi.

Haklısın turg Bursa'da bulamadım bi türlü. Madem cebimden çıkacak para aynı biraz uğraşırım ama istanbuldan veya ankaradan alırım en azından kafam rahat eder.

dtahir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tahir Düzgün
    Bankacı
     YOK
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı hsevgi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tavsiyeleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım en iyisi motoru değişmemiş bir makine alıp kafamın rahat etmesi.

Haklısın turg Bursa'da bulamadım bi türlü. Madem cebimden çıkacak para aynı biraz uğraşırım ama istanbuldan veya ankaradan alırım en azından kafam rahat eder.
    Özelden mesaj attım.

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    motorun değişmesinde hiç bi sorun olmaz. aksine değiştirilmiş parça yeni olduğundan daha iyidir. örnegin silindir gömleği çiziklerle dolmuş piston segmanları aşınmış yağ yakan bi motor yerine silindir bloğu piston segmanları değiştirilmiş bi motor kat be kat daha iyidir.aynen sıfır motor parçası gibidir.. ancak!!! olay bu değil. çünkü motor bi sürü parçanın birleşiminden oluşan bi gruptur. belli başlı parçaların değiştirlmesinin nedeni zamanla ölmesi veya ölmeye yüz tutmasıdır. demek istediğim değiştirilen bileşenler tamam ok ama ya diğerleri ?? diğerleride aynı zamanda ölmeye yüz tutmuş olmasıdır. yani kısa zamanda diğer bileşenlerde sorun çıkarcaktır elbet değişmesi gerekecektir. komple motor değişti dese karbüratör ?? gibi gibi bu böyle uzar gider göbek bilyasına kadar :D
    At avrat silah

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)