evet 250CC'lik motor. Motorun değişmesi normal bi durum mu? Bilmediğim için soruyorum yani Normalde arabaların falan motoru değiştiği zaman kötü bi durumdur yani o araba artık sürekli sorun çıkarır. Ben motur da böyle düşünüyodum
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor
Bursa
A Rh (+)evet 250CC'lik motor. Motorun değişmesi normal bi durum mu? Bilmediğim için soruyorum yani Normalde arabaların falan motoru değiştiği zaman kötü bi durumdur yani o araba artık sürekli sorun çıkarır. Ben motur da böyle düşünüyodum

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Hüseyin aramıza hoş geldin
motor değiştiden anladığm km sinin çok yüksek olduğundan motorun ömrü bitti veya motorda bir problem oldugundan motorun piston siboplarının ve diğer parçaların yenilenip revize edilip sıfırlandığıdır bu durumda makina orjinalliğini yitirdiği için rakam yüksek ve mümkünse orjinal makinalara bak![]()
Konu CELİL tarafından (08.March.2012 Saat 01:01 ) değiştirilmiştir.
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Hosgeldin
Arkadaslar fikir belirtmisler fakat farkli bir durum var Bursa icin. Zaten satilik Regal burada az sayida, bu sebeple Istanbul a oranla fiyat yuksek gibi goruluyor. Baska bir yerden alinsa nakliye ve plaka masraflari ayni fiyati buluyor, baska ile gidipte eli bos donme ihtimalide var.
Bence motorun degismesinden kasit revize edilmesiyle iyi bir ustaya gosterip alinabilir, yada Istanbul da temiz makinalar var onlara bakabilirsin.
Fakat ikisinde de cebinden cikacak para ayni olacak![]()
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)