Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

falldown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

kaan demir
    SATIŞ
     RR DD150 E2
     İSTANBUL
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım
    şunu al bunu al demicem çünkü kullanan sen olucaksın kafana hangisi yatarsa onu al
    ama şunu söyleyebilirim. garajda cbr125 duruo bi tane. kaportalı sütçü motoru benim pırpır bile abi kalıyo yanında hatta sahibiyle ilk tanıştığımızdada oda öyle sanmıştı taki 150lik olduğunu söyleyene kadar :D
    bu arada benim ilk bindiğim motor spyder. bindigim gibi sürdüm direk. kafanda soru işareti olmasın sadece sıkışık trafikte sorun yaşarsın o kadar.. onun dışında sypder özelikle görüntü olarak bence çok baba motordur
    At avrat silah

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Şöyle söyleyeyim,

Cbr aldın ve yolda gidiyorsun. Bir anında yanından tüm ihtişamıyla bir spyder geçiyor. Neler hissedeceksin?

İşte bu sorunun cevabı, sana yanıt oalcaktır

Ayrıca Spyderı sürmenin zorlugu max. 1 saat. Motorun ağırlığı seni pekte alakadar etmiyor, kaç tonluk tır kullanıor adamlar, yine debriyaj yine gaz yine fren ağırlık konusunda tek sıkıntı motorun yan yatmasıdır, (koruyucu demir taktır gerisini düşünme). Spyderın en zor yanı dönüşlerdir. Ona da dediğim gibi kolay alışıyorsun.

_KARADUT_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İSMAİL KORKUT
    işçi
     DD250 E-10
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    11
    Beğenilmiş
    7
    Alıntı roketadam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikler merhabalar ;

önümüzdeki yaz ya da sonbahara doğru ilk motosikletimi almayı düşünüyorum kafamda iki model var.

şimdilik gönlümde yatan regal raptor spyder 250cc diğer düşündüğüm motor honda cbr 125r size danışmak istediğim nokta işte tam burada başlıyor...

ilk motor olarak sizce hangisini tercih etmeliyim ?
    dediğim gibi gönlümde spyder var görünüşü tarzı vs. çok hoşuma gidiyor 1-4 mart'ta yapılan motosiklet fuarında her iki motorada baktım spyder biraz ağır geldi 191kgmış bu ağırlığı kullanırken hisseder miyim motora başlayan biri bu ağırlıktaki motoru kullanabilir mi?
    cbr 125 r 136kgdı sanırım onu kullanmam daha mı kolay olur? benim için hız önemli değil. bu arada 1.78,85 kiloyum.
    spyderrrrrrrrrrrr bende spyderımı hasanpaşadan yüksel abiden almıştım ilk gördüğümde bende bi ince tırstım nasıl kullanırım yapabilirmiyim diye ilk motorum şu 100cc lik cup lardan dı ilk defa debriyajlı şöyle adam giibi bişey kullanacaktım nasıl oldu ama istanbuldan izmite getirdim motoru o ilk sürüş keyfini anlatamam ilk 10 dakika sonra heycan kalmadı yoldan geçen arabalardan şaşkın bakışlar falan hoşuma gitmeye başladı nelasılkelam ben derimki gönlüne hangisi yattıysa hayalinde ne varsa onu yap çünkü hayat hayallerimizin hepsini yapabilmek için çok kısa fırsatım varken ben spydera taktım illa bu dedim paramı biriktirdim sabrettim herkes motoro binerken ben izledim ama sonunda hayellerime ulaştım inşallah sen ve senin gibi herkes hayellerini kısa sürede gerçekleştirir
    41 PD 989
    0 (+)

roketadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ömer özer
    öğrenci
     henüz bulunmamakta
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hepinize çok teşekkür ederim bu kadar cevap alıcağımı beklemiyodum açıkcası şaşırdım çok sağolun

büyük ihtimalle spyder alıp hayalimi gerçekleştiricem ben de sizin sayenizde,sonra yine sizin sayenizde burdan bişeyler öğrenmeye çalışıcam.

cbr 125 r motoru öğrenmek için düşünüyodum ama spyder'ı da kullanabilirmişim madem ne gerek var cbr ye :D

evimin yakınlarında sürücü kurslarının kullandığı boş bi yer var akşamları orda kullanıp alıştırma yapabilirim.
    otoparkım yok binanın önünde geniş bi girişimiz birde demir var oraya kitleyip branda örtmeyi düşünüyorum kimse girmez bu girişe birde önünde üst kat komşumuzun arabası olur gözükmez bile herhalde bi sıkıntı olmaz ?

bu arada motosikletcim.com'd 6 bin lira fuarda 7.750 di motosikletcimdeki güncellenmemiş fiyat olabilir mi? yoksa fuardaki biraz abartı mıydı?

şimdiden değiştiriceğim,gözüme batan yerleri var mesela elcikler,sinyaller vs. :D

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

merhabalar umut canın abisi olarak yazıyorum kendisi yok şuan [smilie=greencolorz: bizde birkaç hafta önce spyder aldık.daha önce motosiklet kullanmakla ilgili bir deneyimimiz yoktu.gözü karartıp aldık.bizde motorun ağırlığından deneyimsizlikten çekiniyorduk aldıktan bir kaç gün sonra kardeşim arkamda otururken ben önde oturup motoru kullanırken bulduk kendimizi :D iki kişi deneyimsiz birisi için pek tavsiye edilmeyen bir şey ama dedim ya gözü kararttık bir kere.. motorun ağırlığı gidonun uzun oluşu vs faktörler motor hareket halinde iken kayboluyor sadece gitmeye odaklanınca her şey çözülüyor.korkacak bir şey yok.ama tabi her türlü deneyimi yaşamak gerek.yokuş aşağı-yukarı kalkışlar,frenlemeler virajlar vsvs bir çok şey motora hakim olmak konusunda önemli.zamanla hepsi rayına otururur..bence imkanın varsa fiyatlar da kış dolayısıyla uygunken al motoru dursun sonra yaz gelsin diye kudur bizim yaptığımız gibi :mrgreen:..motor arka bahçede öyle bize bakıyor hadi binin gezelim diyor sanki

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)