Bence hiç düşünme al benimde ilk motorum dd125 e hayatımda ilk vitesli motor o idi korkudan aldım süremem diye alışmam 15-20 dk mı aldı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD125E
İSTANBUL
0 Rh (+)Bence hiç düşünme al benimde ilk motorum dd125 e hayatımda ilk vitesli motor o idi korkudan aldım süremem diye alışmam 15-20 dk mı aldı
RR DD150 E2
İSTANBUL
A Rh (+)öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım
şunu al bunu al demicem çünkü kullanan sen olucaksın kafana hangisi yatarsa onu al
ama şunu söyleyebilirim. garajda cbr125 duruo bi tane. kaportalı sütçü motorubenim pırpır bile abi kalıyo yanında hatta sahibiyle ilk tanıştığımızdada oda öyle sanmıştı taki 150lik olduğunu söyleyene kadar :D
bu arada benim ilk bindiğim motor spyder. bindigim gibi sürdüm direk. kafanda soru işareti olmasın sadece sıkışık trafikte sorun yaşarsın o kadar.. onun dışında sypder özelikle görüntü olarak bence çok baba motordur![]()
At avrat silah
yk
yk
B Rh (+)Şöyle söyleyeyim,
Cbr aldın ve yolda gidiyorsun. Bir anında yanından tüm ihtişamıyla bir spyder geçiyor. Neler hissedeceksin?
İşte bu sorunun cevabı, sana yanıt oalcaktır
Ayrıca Spyderı sürmenin zorlugu max. 1 saat. Motorun ağırlığı seni pekte alakadar etmiyor, kaç tonluk tır kullanıor adamlar, yine debriyaj yine gaz yine frenağırlık konusunda tek sıkıntı motorun yan yatmasıdır, (koruyucu demir taktır gerisini düşünme). Spyderın en zor yanı dönüşlerdir. Ona da dediğim gibi kolay alışıyorsun.
DD250 E-10
KOCAELİ
0 Rh (+)spyderrrrrrrrrrrr bende spyderımı hasanpaşadan yüksel abiden almıştım ilk gördüğümde bende bi ince tırstım nasıl kullanırım yapabilirmiyim diye ilk motorum şu 100cc lik cup lardan dı ilk defa debriyajlı şöyle adam giibi bişey kullanacaktım nasıl oldu ama istanbuldan izmite getirdim motoruo ilk sürüş keyfini anlatamam ilk 10 dakika sonra heycan kalmadı yoldan geçen arabalardan şaşkın bakışlar falan hoşuma gitmeye başladı nelasılkelam ben derimki gönlüne hangisi yattıysa hayalinde ne varsa onu yap çünkü hayat hayallerimizin hepsini yapabilmek için çok kısa fırsatım varken ben spydera taktım illa bu dedim paramı biriktirdim sabrettim herkes motoro binerken ben izledim ama sonunda hayellerime ulaştım inşallah sen ve senin gibi herkes hayellerini kısa sürede gerçekleştirir
![]()
41 PD 989
0 (+)
henüz bulunmamakta
istanbul
A Rh (+)Hepinize çok teşekkür ederim bu kadar cevap alıcağımı beklemiyodum açıkcası şaşırdım çok sağolun
büyük ihtimalle spyder alıp hayalimi gerçekleştiricem ben de sizin sayenizde,sonra yine sizin sayenizde burdan bişeyler öğrenmeye çalışıcam.
cbr 125 r motoru öğrenmek için düşünüyodum ama spyder'ı da kullanabilirmişim madem ne gerek var cbr ye :D
evimin yakınlarında sürücü kurslarının kullandığı boş bi yer var akşamları orda kullanıp alıştırma yapabilirim.
otoparkım yok binanın önünde geniş bi girişimiz birde demir var oraya kitleyip branda örtmeyi düşünüyorum kimse girmez bu girişe birde önünde üst kat komşumuzun arabası olur gözükmez bile herhalde bi sıkıntı olmaz ?
bu arada motosikletcim.com'd 6 bin lira fuarda 7.750 di motosikletcimdeki güncellenmemiş fiyat olabilir mi? yoksa fuardaki biraz abartı mıydı?
şimdiden değiştiriceğim,gözüme batan yerleri var mesela elcikler,sinyaller vs. :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)