Güzel Gezi, İç işleri Bakanından gerekli izinleri alabilirsem gelirimşimdiden ortamı ayarlıyayım ben
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki Bandit 600 S
İstanbul
A Rh (-)Güzel Gezi, İç işleri Bakanından gerekli izinleri alabilirsem gelirimşimdiden ortamı ayarlıyayım ben
![]()
Hayat önce adamı tokatlar sonra yumruklar sonrada tekmeleyip dışarı atar:?
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Uploaded with ImageShack.us
Pazar günü hava tahmini: İstanbul 14 İzmit 17, yağış yok.
Tabanvay
İst-Avp / 60
0 Rh (+)hadi arkadaşlar hanisiniz nerdesiniz, bu kadar mıyız, biraz katılmcı olun, güzel zevkli bir gezi bizi bekliyor, şimdiden planınızı yapın, gidelim gezelim görelim !!!
Yeni: ...tabanvay
Yeni: hyndai blue
Harley Davidson XL883L Superlow
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)İş durumunu ayarlayabilirse bir arkadaşım daha gelecek. Gelirse ,fire vermezsek şimdilik 8 kişi miyiz?? Fakat diğer arkadaşlar nerede??
Kartepe civarları güzeldir. Tertemiz hava, bol manzara...Pazartesi günü haftaya farklı duygularla başlatır insanı.:|
Regal Raptor / 250 DD E9B
İstanbul
0 Rh (+)Kesin birsey diyemiyorum suan ama. Bende gelmek istiyorum.
Regal Raptor 250 Spyder
İstanbul
0 Rh (+)Henüz bir motorum olmadığı için katılamıyorum ne yazık ki... Katılan herkese de sağlıklı, keyifli, sorunsuz kazasız-belasız sürüşler diliyorum. Benim için de sürün![]()
Tabanvay
İst-Avp / 60
0 Rh (+)Koskoca sitede 4-5 kişimiyiz ? Daha olmazsa bu benzin pahalılığında kısa biyerlere gidelim diyecem de, kısa yerlere hergün gidiyoruz.. Ne yapalım celil abi? Kimsenin gelmeye niyeti yok gibi görünüyor ?
Yeni: ...tabanvay
Yeni: hyndai blue
RR 250E-9
BURSA
A Rh (+)Kahvaltıda size dahil olurum, Bursa-İzmit 150 km. Sizinle aynı saatte çıksam yetişirim heralde![]()
SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)