| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yk
yk
B Rh (+)
-
Ankara
A Rh (+)merkezi bir yerde buluşsak? :D
ümitkoy nere çayyolu neresi çok randumanlı bilmiyorum ankarayı
bugün iş çıkışı motorcuma gidicem 530 km deki motorsikletimin debriyaj balatasını ve telini değiştirsin..
daha rodaj bitmeden balata bitti arkadaş şaka gibi :D:D
yavv horda kullanmıyorumki arkadaş evet dibgaz gidiyorum ama hatata hutatata apaçi stayla sürmüyorum..
inşallah sadece balatadandır 2. vitesde kaçırıyor.. hilaller olmasında..
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
Regal Raptor DD250E-9B
ankara
A Rh (+)özellikle ben merkezi bir yer istemedim, zaten yaptığım kamuoyu da merkezi bir yer istemedidaha bazı arkadaşlarımız yeni başladı fazla trafiğe sokmak istemedim herkesi ilk buluşmada (gerçi kimin nerde oturduğunu ve kimlerin geleceğinide bilmiyorum ama olsun) ama bu pazar inşallah herkesin bilgilerini toplar bundan sonraki tüm planları ortak paydaya uydururuz inşallah
şimdi çayyolu liva nerde, aslında bende telefonumun haritasından bakıp buldumama kolay yeri : eskişehir yolunu biliyorsundur, o yolda ümitköy köprüsü var (eskiden şehirler arası otobüs firmaları orda yolcu indiriyordu) o köprüden etimesgut tarafına değilde ümitköy tarafına doğru çıkıyorsun yaklaşık 1,5 km sonra hemen yolun sağında yol kenarı yani çok olay, umarım umduğum kadar insan gelir ki güzel bir paylaşım olur, görüşmek üzere....
-
Ankara
A Rh (+)Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
-
Ankara
A Rh (+)Az once aldim motoru ustamdan
debriyajin kotu degil ama iyide degil dedi set olarak degiştirdim yagini degiştidim ve yapilmasi gereken ama yapilmayip daha kotu duruma gelen ayarlar varmiş onlari yaptim debriyaj telini degiştirdim dedi
Surmeden anladim ayarin inceligini :D bi sıktım maneti yag gibi tam ayarinda gezdim geldim hep isteyipde yaptiramadigim ayari cekmiş 2 de zorlayan yokuşu 3 de 4 de rahatlikla cikiyor
Toplam 60 tl temiş iş
Baazar sizınleyım :D
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
-
Ankara
A Rh (+)Arkadaşimda 98 maruder 800 var şamandirayi napmişsa bozmuş. Trde yok parcasi yurt dişinda 235 dolar. Trde olsa ne kadar olur acaba :D
200 degilda 50 60 lira daha ucuz olsa tum parcalar tadindan yenmez dimi abi :D
Aslinda saglam paran olucak
sokturcen motoru vericen tornaciya her parcasini yeniden en kalitelisinden yap diycen :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)