| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
gaziantep
A Rh (+)regal formunda yeniyim fakat farklı marka ve modellerde motor tecrübelerim oldu yağmurlu havada kullandıktan sonra genel olarak tavsiyem eğer imkanınız var ise zinciri önce bir bez ile temizleyip arkasından mazotlu bez ile silmek (biriken kirli yağı torku kiri alması açısından)biraz bekledikten sonra tekrar yağlamak..ayrıca çamur vs gibi kirler motorun alt kısmına yapışıyor çamurluk içlerine yapışıyor ilerleyen zamanlarda çıkarılmaz kirler haline geliyor alt taraflarıda su ile yıkamakta fayda var diye düşünüyorum

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Mert
ilk kötü tecrübeni yaşamışsın ama kıymetli deneyimler kazadın işallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmazsın geçmiş olsun
arkadaşların dediği gibi zincirin temizlenip yağlanması güzel olur ama uzun olur pratik olarak zinciri yağlamakta yeterli olablir ben şahsen böyle durumda kalınca makinayı yıkamacıda köpüklü yıkama yaptırıp güzelce kurulayıp sonra hemen marşa basıp biraz yol yapıp gazlıyor rüzgarın gücüyle el girmeyen yerlerin kurumasını sağlayıp sonra zinciri yağlayıp parka çekiyorum
radyatörün yedek su deposunun içinde en yüksek yarısına kadar su olması gerek yarıdan aşagıda ise temiz içme suyu ile tamamlayabilirsiniz içinde su olduğu sürece sorun değil ordaki su radyatör su eksiltirse tamamlaması için yedek bekleyen sudur![]()
mondial mr150
istanbul
0 Rh (+)Arkadaşlar konu açılmış iken RR 250 9B 2006 modelinde de yedek depo falan varmı yoksa sadece kapağın alındaki su haznesi mi mevcut (daha açmadım hiç)?
mondial mr150
istanbul
0 Rh (+)Celil abi akşam dikkatimi çekti akü tarafında,kapağın altında kalmıyor ama siyah üçgene yagın bir kapak var anahtarla açılıyor orasımı acaba?değilse orası ne işe yarar?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)sağolun arkadaşlar sizde benim gibi 5 yıldır 5 adet RR kullansaydınız sizde bilirdiniz![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)