Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Pizman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkeze tekrar merhaba,
    Dün motorumu bakımdan aldıktan sonra inanılmaz bir fırtına ve yağmur yakalandım, yaklaşık 20 km ev ve servis arasındaki yolda sürmek zorunda kaldım, benim gibi bu işe yeni başlayan biri için çok korkutucu bir deneyimdi, rüzgar,yağmur ve öndeki araçların sıçrattığı sular yüzünden yarı ömrüm giderek eve ulaştım.
    Sorularıma gelince böyle yağmuru yedikten sonra motoruma neler yapmalıyım? Mesela bakımdan yeni çıkmış motorun zincirinin yeniden yağlanması gerekirmi? Diğer sorum ise radyatorün arkasında küçük beyaz bir depo var, usta bunun radyatörün yedek deposu olduğunu söyledi ancak içindeki sını 4de1 oranında kalmıştı ve bana yeterli bu dendi ibana çok tatmin edici gelmedi açıkçası, motorun radyatör suyunu nasıl kontrol edebilirim?
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

ulusta çorbacıda mıydınız. :D sizi gördüm sanki..kırmızı racingle arka arkaya duruyordu bir spyderdı sanrıım.. radyatör suyu sorusuna bende cevap bekliyorum. küçük depoda benim motorda da 1/4 kadar sıvı var..asıl radyatör içindeki sıvı ölçüüsü ne olmalı nasıl bakabiliriz..bazen 1 2 saatlik sürüşten sonra hararet ışığı yanmaya başlıyor.
    Konu Umut can tarafından (07.April.2012 Saat 13:09 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)