Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 24 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fan çalışıyor hatta deli gibi dönüyor..su eksilmesiyle alakalı mıdır ki? spydera su eklemeyi su kontrolünü çözemedim nerden olacak nasıl olacak bi yardım edin.çok makbule geçecek..yarın boşuz abimle.kontrol edelim bu durumu.hatta bi fotodan gerekli işaretleyerek anlatım olursa tam süper olur
    Yuvarlak ile işaretlediğim yerde su deposu var. Oraya saf su ekleyeceksin. İhtiyacı kadar suyu ordan çekiyor radyatör. Aman normal su koyma, radyatörü falan tıkarsın zamanla. Hararetin de bir sürü sebebi olabilir. Radyatörde tıkanıklık olması, devir daimin yapılamaması, rolantinin çok yüksek olması, motor yağının sorunlu olması gibi.
    Devir daimi şu şekilde kontrol edebilirsin; motor çalışırken radyatörün üstündeki kapağı aç. (aman dikkat et, motoru ilk çalıştırdıgında aç, yoksa su ısınmışsa fışkırıp sağını solunu yakabilir). Radyatörün kapağı açıkken bir kaç kez gaz ver. Gaz verdikçe su seviyesi düşmeli, bırakınca eski haline gelmeli. Rolantini dinle, çok yüksekse ayar vidasından gevşeterek azaltabilirsin. Motor yağını kontrol et.
    Tüm bunlardan sonra, hararet göstergesinde de sorun olabilir. Aklıma gelenler bunlar
    Konu dreamrocker tarafından (07.April.2012 Saat 20:16 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)