Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 18 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Projeler...

Konulanmış Görüntüleme

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4

Cool Projeler...

Arkadaşlar benim küheylanı aktif kullanmaya başlamam için 1 aydan fazla vakit var.
    Ben de bu arada çeşitli projeler geliştirmeye niyetlendim. :mrgreen:
    Bunlardan ilki depo üstündeki logo. Motoru aldığım abinin zoru neymiş bilmiyorum ama sağdaki logoyu sökmüş. Orijinalini hiç aramadım açıkçası ama tanıdık reklamcı vardı; bire bir kopyasını çıkarttırdım; bu hafta teslim edecek.
    Bunun dışında dikiz aynalarının gidona tutturulduğu noktadaki siyah plastik muhafazaların üzerine bir de kromajlı muhafazamız olacak; imalatta şu an.
    Selenin altındaki kromaj görünümlü plastik kapakların kalıbı alınacak haftasonu; galvanizli sacdan kopyaları imal edilecek, bağlantıları kuvvetlendirilecek.
    Aynı şekilde zincir muhafazasının da kopyası çıkarılacak ve sağlamlaştırılacak.
    Balansör olayını araştırıyorum; belki orijinallerindeki gibi yapılamaz ama en azından motor bloğunun altına bir takoz veya kauçuk conta yerleştirmeyi deneyeceğim.
    Zincir dişlisinin çapını değiştirmek konusunda uzman görüşüne ihtiyacım var ayrıca; Celil Abi yetiş!!!:mrgreen:
    Bunların dışında "şurası şöyle olsa güzel olurdu" dediğiniz şeyler varsa lütfen paylaşın arkadaşlar; benim küheylan gönüllü kobay. :mrgreen:
    Sevgiler; saygılar...
    Konu Emrehan tarafından (09.April.2012 Saat 17:01 ) değiştirilmiştir. Sebep: İMLA

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)