arkadaşlar aldığımdan beri motorum km de 500 e yakın yakıyordu dün ustaya götürdüm şöyle bi baktı motoru çalıştırdı baskı balata bitmiş ,su devirdaimi konturol edecem ,subap ayarı yapacam ,yağı suyu normal hale getireceğim dedi fiyat dedik 250 dedi tamam dedim bugün gittim baskı balatanın kasnagındaki uzun uzun vidaların girdiği kapaktaki vidalama yerinin 4 taneden 1 tanesi kırıktı tam dükkana girdiğimde usta onunla uğraşıyordu olayı hemen bana atı usta bu kırılmış bak dedi aldım inceledim ustaya.bak hiç akla mantığa sığmıyor bu iş bu parça madem önceden kırıldı yıllardır karterin yağıyla motorun yağıyla beraber durdu neden her yer yağ içindede kırılan yerler de zere kadar yağ yok bana verdiği çevap bilmem oldu yani anlayacağınız parçayı kırdı bana yıkmaya çalışıyor sonra öyle bi parça kırılacak o motordan ses gelmeyecek ustaya kardeş benim motoru getirdiğim halde topla bu alet gidiyordu tekrar yürüsün dedim onada gelmiyor çünkü o parça takılmadan motorun hareket etmeyeceğini oda biliyor neyse usta giti belli bi zaman sonra geldi 2005 model regalden sökmüş getirmiş parçayı onada 100 lira istiyo allahtan oda nasılsa tutmadı dişleri 2006 dan daha büyük 2005 lerin yalnız parçada ankarada bulunmuyor nasıl yapacağım bilmiyorum

regal raptor 250 e 9
ankara
A Rh (+)

Buna da şükür tabi