Mrb arkdaşlar 250e9B motorumun arka amartisor ayarını nasıl yapacağım bilen varsa yardımcı olsun.kapakların ustünde 1/2/3 diye rakamlar var .su an 2 kademede.ben genellikle tek biniyorum acaba hangi ayarda olması gerekir?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
mondial mr150
istanbul
0 Rh (+)Mrb arkdaşlar 250e9B motorumun arka amartisor ayarını nasıl yapacağım bilen varsa yardımcı olsun.kapakların ustünde 1/2/3 diye rakamlar var .su an 2 kademede.ben genellikle tek biniyorum acaba hangi ayarda olması gerekir?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)merhaba mümin
o ayar amartisörün yükseklik ve sertlik ayarı arkada artçı oldugunda yülseltiyorsun yumuşayıp yükseliyor artçı yoksa 2 de orta yükseklikte ve sertlikte bırakılıyor amartisör yükseldikçe arkanın yol tutuşu zayıflar yanlış hatırlamıyorsam 1 en düşük 4 en yüksek hali olması lazımdı onun ayarı için özel anahtarı var 2 rakamının altındaki deliğe giriyor ayarlanıyor![]()
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)bu ayar yeni modellerde var herhalde ben hiç böle bi ayar ne duydum ne de motorumda gördüm :D

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)spyder ve daytona hariç tüm diğer modellerde var![]()
Hyosung GV250
Bursa
0 Rh (+)alala :D bu dediğini dikkate alıp hemen bi bakiyim abi :D
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Senin motorda da var kardeş ama biraz zor dönüyor. Ekstra kuvvet uygulamak gerekebilir, ama dikkatli bir şekildeBöyle yarım hilal şeklinde bir anahtarı var, amortisörde ki deliğe o anahtarı oturtuyorsun ve anahtarın içi boş kısmı oval şekilde amortisöre oturuyor. Sonra anahtarın ucundan tutup çeviriyorsun.
Ancak benimki bu şekilde dönmediAnahtarın ucuna bir boru takıp onla çevirdim, moment olayı, az kuvvet çok iş
Hatırladığım kadarıyla 5 kademe oluyor, ben genelde 2 kişi kullandığım için 5 te tutuyorum ikisinide.![]()
mondial mr150
istanbul
0 Rh (+)abiler bende 3 kademe var amortisorde.şu an 2 kademede ama dediğim gibi genelde tek biniyorum ve bana sert gibi geliyor.kasıslerden veya çukurlardan geçerken.3 alsam daha mı yumaşar acaba?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)