Bu sabah dokuza beş kala Dışkapı Hastanesi'nin orda ışıklarda Spyder üstünde bir yiğit gördüm. Umut Can mıydı acaba, abisi miydi, yoksa tanımadığımız bir yiğit miydi?![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Bu sabah dokuza beş kala Dışkapı Hastanesi'nin orda ışıklarda Spyder üstünde bir yiğit gördüm. Umut Can mıydı acaba, abisi miydi, yoksa tanımadığımız bir yiğit miydi?![]()
BMW R1150 GS - 2003
İstanbul
0 Rh (+)Bende 1. köprüden gayrettepe tarafına geçerken yanımdan bir raptor riders geçti, hatta beni solladı. O rider buralarda mıdır acep?Saat yaklaşık olarak 08:50 falandı.
yk
yk
B Rh (+)Valla o bu değilde, 12:30 - 12:30 arası şişlide mahalle mahalle deli gibi dolanan bir spyder'lı görürseniz, o benim. Ehliyetsizlik başıma vurdu. kaldı 3 hafta...:?
Regal Raptor DD250E-9B
ankara
A Rh (+)Tanis, Umut Can haber bekliyorum pazar günü için sizden de.....
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)Biz geliyoruz. aşti armada tarafından geliriz. Google Earth'de bu adresi yapıştırınca direkt yer çıkıyor: MUTLUKENT MAH 2432 .CAD NO:71 ÜMİTKÖY ANKARA
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Tam akşam yedibuçuk sularında da aynı yiğidi ulusta gördüm yazmak için girmiştim. :mrgreen: Barış hakikaten çok yakışıklı duruyorsunuz makinayla beraber. Allahdan saklasın.
Ben iki seferinde de otobüsteydim maalesef. Motorla çıkamıyorum henüz ama az kaldı ehliyete.Bu arada, Umut'a da söylemiştim, Barış senin de haberin olsun ben Aydınlıkevler Vakıfbank'tayım. Adım Emrehan. Her zaman beklerim.
Buluşma konusunda da bu seferlik affınızı istiyorum arkadaşlar; henüz ne ehliyetim var ne de kaskım maalesef. :(
Hepinize sevgiler, saygılar.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)