Abiler merhaba bu siteyi uzun süredir takip ediyorum fakat daha yeni üye oldum :D nasip kısmet olursa 24 mayısta ilk motorum olan regale kavuşacağım (http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84803005/detay) belki size garip gelecek ama motoru alır almaz çantaları çıkartacağım sade daha çok hoşuma gidiyor ancak benim sorunum şu benden önceki sahibi yan çantaları takabilmek için ilanda da görebilirsiniz arka sinyalleri orjinal halinden daha fazla aşağıya çekmiş ve yaptırdığı yerde o bölgeyi kestiklerini söyledi, ben bunu nasıl orjinal halindeki gibi yukarı çıkartabilirim bunu yedek parça olarak temin edip kendim değiştirebilir miyim? ikinci sorum ise şu motorun yan sehpası(ayaklık) bana biraz garip geldi sanki oradaki civatada sorun varmış gibi emin olamadım o yüzden halihazırda motorunun yan sehpasının fotosunu ve gövdeye bağlantı yerini yakından çekip buraya koyabilecek olanınız var mı ben almak için niyetlendiğim motorun fotosundakiyle karşılaştıracağım eğer değiştirilmesi gerekiyorsa ona da bakacağım. İnternetten bir türlü bu iki sorunum için çözüm bulamadım o yüzden artık son çare konu açmaya karar verdim beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz ? görüşmek üzere iyi akşamlar :D

REGAL RAPTOR DD250E-9
KOCAELİ
B Rh (+)

Benim yan ayak bollaştı, giderken kendi kendine açılıyor yavaş yavaş. Onun civatası falan nerede? Dün ayak üstü bakındım ama müşürün oradan başka bir yerde vida göremedim. Nereyi sıkmam lazım ?