Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    nshdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nasuh berber
    ASKER/ASTSUBAY
     REGAL RAPTOR DD250E-9
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Arka sinyaller ve yan sehpa

Abiler merhaba bu siteyi uzun süredir takip ediyorum fakat daha yeni üye oldum :D nasip kısmet olursa 24 mayısta ilk motorum olan regale kavuşacağım (http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...84803005/detay) belki size garip gelecek ama motoru alır almaz çantaları çıkartacağım sade daha çok hoşuma gidiyor ancak benim sorunum şu benden önceki sahibi yan çantaları takabilmek için ilanda da görebilirsiniz arka sinyalleri orjinal halinden daha fazla aşağıya çekmiş ve yaptırdığı yerde o bölgeyi kestiklerini söyledi, ben bunu nasıl orjinal halindeki gibi yukarı çıkartabilirim bunu yedek parça olarak temin edip kendim değiştirebilir miyim? ikinci sorum ise şu motorun yan sehpası(ayaklık) bana biraz garip geldi sanki oradaki civatada sorun varmış gibi emin olamadım o yüzden halihazırda motorunun yan sehpasının fotosunu ve gövdeye bağlantı yerini yakından çekip buraya koyabilecek olanınız var mı ben almak için niyetlendiğim motorun fotosundakiyle karşılaştıracağım eğer değiştirilmesi gerekiyorsa ona da bakacağım. İnternetten bir türlü bu iki sorunum için çözüm bulamadım o yüzden artık son çare konu açmaya karar verdim beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz ? görüşmek üzere iyi akşamlar :D
    No Panic No Dırdır Only Şamata Only Gırgır

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Nasuh hoş geldin makinan hayırlı olsun
    makinanın resimlerine bakınca ayakta problem gözükmüyor normal duruşu öne doğru olması gerekiyor düz olursa motor oynadıgında ayak kapanır motor devrilir
    sinyaller eski yerine almak için çantaları çıkarınca altında çamurluğu yandan tutan arka vidaya çamurluk içinden bir ayakla bağlanıyor serviste orjinalide var ama para vermedende kendin bir ayak yapabilirsin kolay gelsin

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Celil abi o zaman ben bir soru sorayım Benim yan ayak bollaştı, giderken kendi kendine açılıyor yavaş yavaş. Onun civatası falan nerede? Dün ayak üstü bakındım ama müşürün oradan başka bir yerde vida göremedim. Nereyi sıkmam lazım ?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Celil abi o zaman ben bir soru sorayım Benim yan ayak bollaştı, giderken kendi kendine açılıyor yavaş yavaş. Onun civatası falan nerede? Dün ayak üstü bakındım ama müşürün oradan başka bir yerde vida göremedim. Nereyi sıkmam lazım ?
    merhaba emre vidası müşürün oradaki göbekten tek vida ama sıkı olmaz sıkı olursa ayak açılmaz yayı ayagı geri yukarı çekiyor yayın gevşemiş ayagı bırakıyordur onu hemen hallet çok tehlikeli ben aynı durumdan düştüm kolay gelsin

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Geçmiş olsun abi ya, hemen halledeyim o zaman. Ben bir yerden sıkıp halledecem diye düşünüyordum hep ama yaydanda şüphelenmedim değil yani Yayı nereden bulabilirim, direkt Ali Usta' ya mı gideyim?

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun abi ya, hemen halledeyim o zaman. Ben bir yerden sıkıp halledecem diye düşünüyordum hep ama yaydanda şüphelenmedim değil yani Yayı nereden bulabilirim, direkt Ali Usta' ya mı gideyim?
    ali sana yol üstüyse ugra 2 dakikada halleder uzaksa her motorcu halleder

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ali sana yol üstüyse ugra 2 dakikada halleder uzaksa her motorcu halleder
    Tamam abi sağolasın, Ali Usta' ya yakın benim iş yeri geçerken bir uğrarım artık.

nshdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

nasuh berber
    ASKER/ASTSUBAY
     REGAL RAPTOR DD250E-9
     KOCAELİ
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nasuh hoş geldin makinan hayırlı olsun
    makinanın resimlerine bakınca ayakta problem gözükmüyor normal duruşu öne doğru olması gerekiyor düz olursa motor oynadıgında ayak kapanır motor devrilir
    sinyaller eski yerine almak için çantaları çıkarınca altında çamurluğu yandan tutan arka vidaya çamurluk içinden bir ayakla bağlanıyor serviste orjinalide var ama para vermedende kendin bir ayak yapabilirsin kolay gelsin
    teşekkür ederim celil abi seninde söylediğin gibi duruşta bir problem yok ama gövdeye bağlantı yerinde yukarıya doğru anormal bir çıkıntı vardı sanki ayaklığı tutan mil zaman içinde yukarıya doğru kaymış gibiydi. Ben makinayı görmeye gittiğimde yakın sayılabilecek mesafeden çektim fotoyu aslında ama yükleyemedim buraya bir türlü abi herhalde yetkim yok daha :D
    No Panic No Dırdır Only Şamata Only Gırgır

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)