Celil abi, kısmetse 16 sında çıkacağım. (Gelince senin yanına bir uğrayacağım hemen zaten.) O gün direkt motoru otoparktan alıp Yüksel Abinin dükkana bir uğrayacağım. Bu yaz için bir hafta - 10 günlük bir gezi yapabilirim hemen dönüşte. Antalya'ya kadar gidip döneceğim sanırım. Benim motor'la da 2000km yol yapmak istemiyorum açıkcası. Konforlu bir sürüş için 90km ideal benim motora ama o zaman da yavaş gitmiş oluyosun. O nedenle motoru satıp daha touring/naked bir motor ya da cruiser almak istiyorum.
Konuyu da bu sebeple açtım. 350cc spyder'ın konforu 250E-9B den kötü değilse razıyım aslında. (Celil abi sen ikisini de sürdüğün için belki kıyaslayabilirsin) uzun yolda da kasmadan 110-120 gidebileceksem ciddi ciddi almayı düşünüyorum.
Çanta için Umut senin motora yakışmış, fena durmamış bence. Ben de yine armode'nin seninki gibi dikdörtgen değil de paralelkenar şekilde olan bir modelini düşünmüştüm. Ön tekerin açısıyla aynı açıda. Benim sattığım motordaki çantanın ters takılmış haline benziyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5006936/detay/
Eğer 350E spyder ve uzun yol kafamda birleşirse, kesinlikle ay sonuna kadar almayı düşünüyorum. Yoksa cbf500 ve 600 bakacağım.