Evet arkadaşlar yarın büyük gün allahın izniyle gidip gelicez ve çok güzzel zamanlar geçiricez.
Yarın herkes saat 8:30 kozyatağı carrefourda olacakmış gibi ayarlasın kendini çünkü saat en geç 9:00 yola çıkıcaz ve bekleme yapılmayacak.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Evet arkadaşlar yarın büyük gün allahın izniyle gidip gelicez ve çok güzzel zamanlar geçiricez.
Yarın herkes saat 8:30 kozyatağı carrefourda olacakmış gibi ayarlasın kendini çünkü saat en geç 9:00 yola çıkıcaz ve bekleme yapılmayacak.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Fotograf makinelerini bugünden şarj edin
Allah'ın izniyle kazasız belasız keyifli bir gezi olur umarım.
yol yapalım yol
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Fotolar telsizler benzinler full gönüller bir olsun 8.30 ordayız allah nasib ederse
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)benim butun hazırlıklar tamam telsizleride sarja koydum yenikoylu hocam yolda baya bir geyik yaparız telsizlerle
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Eveeeet 1 saat kadar önce döndüm motohobiden ve sanırım hazırım!! Kameranın pili de şarjda, depomu da doldurdum! Bir de sürprizim var sizlere, yarın sabah görürsünüz8:30'da aç geliyoduk dimi? Doktora gider gibi ehehehehehe!!!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)ac gel baba speedy bizi doyuracak![]()
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)İnşallah!!!aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Aç gelen benim, ona göre... Sonra "biz böle olacağını bilemedik" falan gibi bahaneler kabul etmiyorum
![]()
Herkese iyi geceler arkadaşlar!! Yarın sabah görüşmek üzere!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)speedye kadar ölürüm ben bi aparatif yapsam olmazmı adminim
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)yap babam yap
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)güle güle gidin.tekerinize taş değmesin.
pazar gecesi resimleride bekliyoruz![]()
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)