Alıntı Rona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Var tabiiiiiii olmammmmmı.:mrgreen:
Şimdilik 2.vitese atıp yüklenildiğinde boşa atıyor.Bakalım daha ilerisi ne olacak?Geçende Motorland'a geçerken uğradım elemanların verdiği cevap pek tatmin etmedi beni .Deneme yaptılar "şanzumanda birşey yok vitesli iyi atamıyorsun" dedi oradaki usta.Yeni motor sürmeye başlayan biri olsam tamam deiğinini yerim de neyse.....
Gittiği yere kadar kullanacağım sonra da doğru tornacıya (Sağolsun tornacı arkadaşım var)en kalite malzemeden dişli takımı yaptırdımmı sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum...
aman diyim yapma öyle şeyler. bende düşündüm o dişliyi tornacıda kestirmeyi ama şöyle bi durum oluşuror. busefer şamzuman dişlisi kendisine karşılık gelen dişlileri yiyor. tek çare oradaki bütün takımı metalden döktürmek. buseferde aklıma şu soru geliyor. metalden döktürdüğümüz şanzuman dişlileri kırılırsa, kırılan parça içerideki diğer dişlilere nasıl zarar verir? bence komple dağıtır içeriyi. iyisimi motoru zorlamadan kullanmalı. devrinde...
ha göze alıp yaptırır, kullanır ve mutlu olursan 1 numaralı takipçın olurum o ayrı :D