Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 7 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 7 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Satılık açık egzoz :)

Merhaba arkadaşlar,

Bazı arkadaşlar takip etmiştir, egzozlarımı orjinal egzozlarla değiştirdim sonunda Elimde 2006 model 250E-9 modelinden sökülmüş açık egzoz bulunuyor. Açık dediysem içinde susturucu falan yok, düz boru kaynatılmış bir egzoz. Ben kullanmayı düşünmediğim için satmayı düşünüyorum. Egzozlarda paslanmalarda mevcut. Bütün eksilerini yazayımda sonra dolandırıcı satıcı tipine düşmeyeyim Alan arkadaş temizleyip ya da boyayıp kullanabilir.

Egzozlar şimdilik Ali Usta' da duruyor. Anadolu yakasında oturduğumdan ve işimide değiştirip Anadolu yakasında çalışmaya başladığımdan dolayı, resim falan çekme imkanım yok. Orjinal egzozunu bozmadan sesi denemek isteyen arkadaşlar alabilir diye düşündüğüm için buradan duyurayım istedim. Düşünen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir. Telefon numaram 0532 465 34 65.

Onur resim çekmeye vaktim olmadığı için buradan duyurmak istedim. Resim çekseydim ilk sana gönderecektim. Sözümü yemiş gibi olmayayım yani

Herkese iyi sürüşler

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,611
    Beğenilmiş
    7,105
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

Bazı arkadaşlar takip etmiştir, egzozlarımı orjinal egzozlarla değiştirdim sonunda Elimde 2006 model 250E-9 modelinden sökülmüş açık egzoz bulunuyor. Açık dediysem içinde susturucu falan yok, düz boru kaynatılmış bir egzoz. Ben kullanmayı düşünmediğim için satmayı düşünüyorum. Egzozlarda paslanmalarda mevcut. Bütün eksilerini yazayımda sonra dolandırıcı satıcı tipine düşmeyeyim Alan arkadaş temizleyip ya da boyayıp kullanabilir.

Egzozlar şimdilik Ali Usta' da duruyor. Anadolu yakasında oturduğumdan ve işimide değiştirip Anadolu yakasında çalışmaya başladığımdan dolayı, resim falan çekme imkanım yok. Orjinal egzozunu bozmadan sesi denemek isteyen arkadaşlar alabilir diye düşündüğüm için buradan duyurayım istedim. Düşünen arkadaşlar benimle iletişime geçebilir. Telefon numaram 0532 465 34 65.

Onur resim çekmeye vaktim olmadığı için buradan duyurmak istedim. Resim çekseydim ilk sana gönderecektim. Sözümü yemiş gibi olmayayım yani

Herkese iyi sürüşler
    Emre Onurun makina şu anda Ali ustada 1000km lik bakımda eksozları canlı görme fırsatı bile var
    Konu CELİL tarafından (16.May.2012 Saat 11:05 ) değiştirilmiştir.

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Selamlar,

Makinem ali ustada şuanda, yarın almaya gideceğim. Gitmişken bir göz atarım Ali Usta egzosunu açma dedi bana, bozarsın makinen garantili. Sen ne diyorsan o dedim Senin egzosu unutmuştum.

Bu arada geçen gün hastanede bir arkadaşımı ziyarete gittim. Hastane kapısında beklerken, kanuni marka bir cruiser motor geldi. Egzosunu açmış. Evet çok ses çıkıyordu, ama sahteliği o kadar belliydi ki, bir de hastane önü olduğu için ben utandım. Yavaş yavaş çekici gelmemeye başladı açık egzos. Gerçi regalin sesini duymam lazım açık egzosla yine de

telkarinn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Akınakca
    Fakir ama gururlu memur :)
     Gitti Regal Geldi Suzuki Marauder 800
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

Makinem ali ustada şuanda, yarın almaya gideceğim. Gitmişken bir göz atarım Ali Usta egzosunu açma dedi bana, bozarsın makinen garantili. Sen ne diyorsan o dedim Senin egzosu unutmuştum.

Bu arada geçen gün hastanede bir arkadaşımı ziyarete gittim. Hastane kapısında beklerken, kanuni marka bir cruiser motor geldi. Egzosunu açmış. Evet çok ses çıkıyordu, ama sahteliği o kadar belliydi ki, bir de hastane önü olduğu için ben utandım. Yavaş yavaş çekici gelmemeye başladı açık egzos. Gerçi regalin sesini duymam lazım açık egzosla yine de
    Benim regal makine de açık egzoz vardı. Bende orjinal egzozları bozmayıp yeni egzoz almıştım boş. Benim regalde ses çok çok tatlı ve tok çıkıyordu. Egzozları iyi şekilde ayarlayabilecek bi ustaya taktırabilirsen tavsiye ederim açık egzozları

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    açık egzozla alabileceğin ses tamamen o egzozu takan ustaya bağlı. ben bi daytona gordum motomania ye gelen açmış egzozları... illet ettim makinadan. ben utandım daytonam var demeye. ha bide motomanianın yaptıgı özel 125 lik makina var. burdada paylaşmıstı resimleri hatırlarsınız. onun sesi muhteşemdi. çoğu 650 den çıkmaz o ses. tabi bu işi en iyi yapan ustada bence kartal daki ercanmoto... tabi onagörede fiyat istiyolar o ayrı
    ama xcell senin açık egzozlarında sesini duymak isterdim gerçekten.
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Onur makine konusunda çok titiz olduğu ve güzel baktığı için egzozlar ona gider mi bilemedik Celil Abi. Belki sadece deneme amaçlı diğer egzozları çıkarıp hevesini alana kadar kullanabilir diye düşündük ama boyama etme süreçleri önemli. O haliyle makinesine olmaz yani. Ama gitmişken gör tabiki Onur, soranlara sen daha tarafsız bilgi verirsin belki. Çünkü ben paslı olduğu için olumlu bilgi veremiyorum

Birde galiba 2008 modelden sonrasına uymama durumuda var Ali Usta çünkü yılını soruyordu hep.

Bendeki bilgiler bu kadar

Emre ÖZER
    Bilgisayar Mühendisi
     BMW R1150 GS - 2003
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açık egzozla alabileceğin ses tamamen o egzozu takan ustaya bağlı. ben bi daytona gordum motomania ye gelen açmış egzozları... illet ettim makinadan. ben utandım daytonam var demeye. ha bide motomanianın yaptıgı özel 125 lik makina var. burdada paylaşmıstı resimleri hatırlarsınız. onun sesi muhteşemdi. çoğu 650 den çıkmaz o ses. tabi bu işi en iyi yapan ustada bence kartal daki ercanmoto... tabi onagörede fiyat istiyolar o ayrı
    ama xcell senin açık egzozlarında sesini duymak isterdim gerçekten.
    Valla göreceli bir durum olduğu için yorum yapamıyorum sese. İlk zamanlar çok hoşuma gidiyordu ama zamanla uzun yol falan yapınca yordu beni çok. İstanbul içinde baya artısı oluyordu trafikte yol almakta, görünürlükte falan Tabi ki öyle kaliteli bir sesi var diyemem sonuç itibariyle susturucusuz bir egzozdu.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)