Benim adım Beyazıt ben İstanbulda takı tasarımı işindeyim, Regal Raptor almayı düşünürken araştırma yapıyorken arayıp dönerken sizin forumu gördüm ve üye oldum. herkese selam![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yok
Istanbul
0 Rh (+)Benim adım Beyazıt ben İstanbulda takı tasarımı işindeyim, Regal Raptor almayı düşünürken araştırma yapıyorken arayıp dönerken sizin forumu gördüm ve üye oldum. herkese selam![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba Beyazıt aramıza hoş geldin
RR için en doğru yerdesin
merak ettiğin her konuya bilğiye burada ulaşabilirsin hepimiz elmizden geldiğince sana yardımcı oluruz iyi forumlar![]()
yok
Istanbul
0 Rh (+)zaten RR için bilgilendirme yönünden en iyi yerde olduğumun farkındayım teşekkürler
hoşgeldin arkadaşım.
l
l
A Rh (-)Hoşgeldin Beyazıt.
hoşgheldin aramıza![]()
yok
Istanbul
0 Rh (+)Hoşbulduk hepinize teşekkür ederim![]()
dd 250 e -10 Spyder
istanbul
A Rh (+)hos geldın ustat bu forum gercekten bılgının paylasıldıgı yer sevdama 1 senedır destek oluyorlar her soruma bıkmadan cevap verıyorlar hepsını cok sevıyoruz sonunda bende dun aldım regalımı ve cok mutluyum yakında aralarına katılıcam senıde aramızda gormek ısterız
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Hoşgeldin Beyazıt.
Bir başka başlıkta "30+ derecede 1000 km'den fazla yol yapan var mı?" diye sormuştun. Cevap vereyim; çok var.
Yaz tatillerine artçılı veya tek olarak motoruyla giden, Ege, Akdeniz turları yapan çok üye var. Bildiğimiz kadarıyla şimdiye kadar ciddi bir sorun yaşayıp yolda kalan da olmadı.![]()
![]()
RR DD 150 E2
Babaeski
A Rh (-)))
Tam yerine düşmüşsün.RR hakkında öğreneceğin tüm bilgiler burada.Tüm arkadaşlar tüm sorulara ellerinden geldiğice bıkıp usanmadan cevap veriyorlar.
En kısa zamanda RR ne kavuşman temennilerimle.
Ölümle yaşamın tam ortası
yani
SIFIR NOKTASI
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)