Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazır spyder ve bakım demişken konuyu bölmeden aklıma takılan bir soruyu sorayım.bir süredir motoru kullanmıyorduk.dün farkettik fan göbekten çıkmış.vidaları düşmüş.sanırım titreşimden.ustaya gittik yaptırdık ancak kömürleri bitmek üzere ve bu kadar küçük kömür bulamayabilriz dediler.ne tavsiye edersiniz yeni bir fan mı almak gerekir.ne kadar tutar.
    diğer bir soru radyatörde ezik var biraz.bunu da değiştirmek istiyorum.radyatör fiyatları ne kadar regal parçaları satan sitelerde göremedim.
    merhaba umut fanın içini nasıl açabildiler kapagı üzerine presli bu yüzden bu güne kadar kömürünü değiştiren olmadı bu kadar çabuk kömürü bitmez fan en az 2-3 ve üzeri sene sorun yapmaz (arıza hariç ) bence duruncaya kadar kullan durunca yenisini takdırırsın
    radyatörün fiatını bilmiyorum ama 150-200 tl den aşağı olacağını tahmin etmiyorum ali ustayı ara o fatını sana ögrenir söyler birde oto sanayideki radyatörcüler kale radyatör fabrikasına orjinalinin aynısını çok sağlamını sparişle yaptıryor aynı rakamlara gelebilir
    Konu CELİL tarafından (20.May.2012 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)