Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 6 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 6 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    650 lik dragstar ilk makinesi olacaksa, mümkünse almasın. Motorun tepkileri, düşük ccli motorlardan çok farklı. Diğer yandan motor ağır bir motor. Bizim 250 liklere manevra yaparken ilk zamanlar benim bile bacaklarım ağrıdı (bodybuilding yaptığım halde). Allah korusun kaza halinde üstüne devrilmesi, ya da zor bir anda manevra yapması, düşük ccli motorlara göre daha zordur.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı dreamrocker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    650 lik dragstar ilk makinesi olacaksa, mümkünse almasın. Motorun tepkileri, düşük ccli motorlardan çok farklı. Diğer yandan motor ağır bir motor. Bizim 250 liklere manevra yaparken ilk zamanlar benim bile bacaklarım ağrıdı (bodybuilding yaptığım halde). Allah korusun kaza halinde üstüne devrilmesi, ya da zor bir anda manevra yapması, düşük ccli motorlara göre daha zordur.
    Aslında ilk motoru olacak ama bana kullanmayı kendisi öğretti. :mrgreen: Ben biraz alışana kadar da sağolsun her tarafa o götürdü benim makinayı. Adam çocukluğundan beri motor kullanıyormuş aslında ama hiç kendi motoru olmamış. Bir de 250 veya 350cc motora artçıyla binemez bu adam; boy 1.90 kilo 160. :mrgreen:

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aslında ilk motoru olacak ama bana kullanmayı kendisi öğretti. :mrgreen: Ben biraz alışana kadar da sağolsun her tarafa o götürdü benim makinayı. Adam çocukluğundan beri motor kullanıyormuş aslında ama hiç kendi motoru olmamış. Bir de 250 veya 350cc motora artçıyla binemez bu adam; boy 1.90 kilo 160. :mrgreen:
    Tecrubesi varsa hiç sorun yok, şahsen benimde regaldan sonraki makinem ya dragstar olacak ya da harley suportster

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Temiz bir dragstarsa makina parcaları ve islerligi konusunda skntı yasaycagnı dusunmuyorum guzel motordur ancaak baslangıc icin fazla guclu bir motor,en nihayetinde biz bu isi zevk icin yapiyoruz saglik daha on planda daha ufak ile baslayıp sonra dragstara gecmesni tavsiye ederim

turq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ibrahim a
    serbest
     RR 250E-9
     BURSA
    Beğenmiş
    2
    Beğenilmiş
    2
    Kullanıcının kabiliyeti ile alakalı. Bir arkadaşım bu motorla, başka bir arkadaşım Shadow 650 ile başlamıştı, sorun yaşamadılar.
    SIRADAN ÇİNKOKARBON PİL

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)