Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 5 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 5 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

eray yılgör
    ucak teknisyeni
     250 E9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

100mm capında krom borudan özel egsoz

evet arkadaşlar bugün bir hata yapıp egsozları kesip içini komple boşalttım.ok ses fena değilde o kadar abartı ki sövmeyen yoktur.şimdi benim ihtiyacım 10 cm capında düz krom boru bulup içine elyaf+slincerlı bir sistemle abartı olmayan hoş bir ses elde etmek ama ben bu boruları nereden bulabilirim.bu arada egsozlarını acacak arkadaşlara tavsiye etmiyorum.

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    egzostu haşata çıkartacaksanız susturtucuya dokunmayın diye bir kaç kere yazmıştım

sadece egzosun ucu kesilis ama sadece ucu. ( ayzının açılması için iyi bir işçilik istiyor geri takabilmek için daha sonra )

sonra gene iyi bir işçilikile egzost alttan gözle görülmeyecek yerden yarılır. ve susturuculara kesinlikle dokunulmadan içindeki metal sünger çıkartılır geri kapatılır egzost.

sonra bir sesini dinleyin ne abartı ne pısırık ve susturucularada zarar vermemiş oluyoruz ( sadece ucu açılsada olur gayet tatmin edici bir ses oluyor ancak daha keyifli bir ses için süngerin çıkması gerek )

inanılmaz bir ses oluyor ha sıkılınca iyi bir kaynak ile uçlar geri takılır..

ana sorunun cevabına gelince. önceliğiniz egzost ustalarına bakmak sanayide veya çevre yerlerde bunun yoğun olduğu bölgelerde. aramalısınınz daha sonra alternatiflere bakabilirsiniz.

alternatifden kastımı bende bilmiyorum demir ustalarına vs göz atılabilir veya costum egzost yapan yerlere bakılabilir. çünki istanbulda var bir çok zannedersem amator profesyonel olarak.

kolay gelsin diyorum egzost yüzünden forumda çok başı ağrıyan oldu
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

eray yılgör
    ucak teknisyeni
     250 E9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    dostum benim ihtiyacım sadece 100 mm capında krom dfüz boru sonra olanları izle ayrıca içini tekrar takılabilecek şekilde cıkardım.dediği gibi ihtiyacım sadece boru nasıl bulurum

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    içi komple boşalan eksoz fena bagırıyor malesef
    boru için merdivenlere balkonlara takılan krom kupeşte borular bu işe uyarmı acaba ?

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende sadece ucları kesıp metal sunger gıbı kısmı 12 matkapla delmıstım. tamamını cıkarmadım o sungerlerın. sesı daha bı sırın oldu ama yetersız yınede. sanırım tamamen cıkarmak lazım o sungerlerı
    senın soruya gelınce. pvc cılerde bulursun o borudan celıl abınınde soledıgı gıbı. merdıvenlere korkuluk panjur fln yapan yerlerde var
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)