Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu
Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende borçlanarak aldım, zorlandımda, aileye kabul ettirmekte zor oluyor 20 yaşında olunca, bi tanıdğım vasıtasıyla gittim ama dost kazığı gibi geldi herneyse sağlık olsun aldık artık, tamir için bakım için gidebileceğimiz bizi kazıklamayacak güvenebileceğimiz ustalar varmı ankarada abicim?
    Kardeş ben de henüz makinayı servise vermiş değilim. Ufak tefek işlerini OSTİM'de tanıdık ustalara yaptırıyorum ama 200 km falan daha yapıp önümüzdeki haftasonu gibi servise bırakacağım. Araştırıyorum. OSTİM'de bir iki yer var klasik motosikletlere bakıyorlar daha çok ama pek gözüm tutmadı.
    İvedik Caddesinde Ankara Motors var. Geçenlerde sahibiyle tanıştım. Çok güzel ilgilendi. Kendisi de sıkı motorcu anladığım kadarıyla. Oraya götürmeyi düşünüyorum. Ben bir deneyeyim, haber veririm.

CrimsonLove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeş ben de henüz makinayı servise vermiş değilim. Ufak tefek işlerini OSTİM'de tanıdık ustalara yaptırıyorum ama 200 km falan daha yapıp önümüzdeki haftasonu gibi servise bırakacağım. Araştırıyorum. OSTİM'de bir iki yer var klasik motosikletlere bakıyorlar daha çok ama pek gözüm tutmadı.
    İvedik Caddesinde Ankara Motors var. Geçenlerde sahibiyle tanıştım. Çok güzel ilgilendi. Kendisi de sıkı motorcu anladığım kadarıyla. Oraya götürmeyi düşünüyorum. Ben bir deneyeyim, haber veririm.
    abi çok memnun olurum, piyasayı bilmiyorum acemiyim zengin bi insan da değilim sağa sola boşu boşuna saçacak para yok malesef, en güzeli iyi temiz kalpli birini bulup kazık yememek, haber bekliyorum (:

CrimsonLove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İndirime girmiş, hem yakın sana hem de iş görür;

http://www.motomaxonlineshop.com/Uru...A-pmu1020.html

Branda şart, biliyorsun Pazartesi günü 15dkkadan fazla dolu yağdı. Brandası olmazsa çok fazla zarar görür, üzülürsün. Daha gıcır gıcır aletler.

Gördüğün o zaman benim makine değil. Başka bir arkadaştır. Ooo tamam ehliyeti almışsın, bir sıkıntımız yok, havalar iyi olduğunda haberleşelim. Toplu sürüş ayrı bir zevkli.

Salih abinin dediği gibi krom parlatıcılar çok iyi oluyor. İyi bakmak lazım bu aletlere. :mrgreen: Disk kilidi de işini görecektir, ben de kullanıyorum.

Emrehan söylemiş, Redline için titizlikle üstlerine düş.
    kromun ne olduğunu biliyomusun desene bir inş buluşunca bana hepsini detaylı anlatırsın tecrübe edinirim..

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kromun ne olduğunu biliyomusun desene bir inş buluşunca bana hepsini detaylı anlatırsın tecrübe edinirim..
    nikalaj krom denen yerler ayna gibi parlak olan yerlerdir

yk
    yk
     yk
     yk
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım. Mecbur kalmadıkça bu tarz makineleri dışarda bırakmamak lazım. Hem hırsızlık hem de boya krom parçalara zarar gelmemesi açısından. En basitiyle çekemeyen biri anahtarı takıp çizse hepimizin içi yanar Madem dışarda saklamak zorundasın, gelelim soruna;

1- ilk iş bir branda. XXL ebat. Alırken içini kontrol et, iç tarafı yumuşak malzeme olsun ki motoru çizmesin. (elyaf, pamuk vs) (40-80tl)
    2- Alarmlı disk kilidi. Motosiklet ileriye doğru asla hareket etmez. motorun en ufak hareketinde uyarı sinyali verir, hareket devam ederse alarm çalar. (50-90tl)
    3- Yağmura dayanıklı çelik halat. (yapmur suyu kilide kaçarsa sorun olabiliyor, kilit kısmı plastik korumalı kilitler var onlardan alırsın(40-50tl)
    4- Krom koruyucu-parlatıcı krem (5-15tl)

Diğer gerekenler;
    1- Kitapcık ve ıvır zıvırın mutlaka peşine düş.
    2- Aldığın yer neresi bilmiyorum ama rodaj bakımı ilk 300 ve 1000 km de yapılır.
    3- Makinanda hali hazırda 2 tane yedek sigorta var. Ama ne olur ne olmaz diye birkaçtane daha yedek sigorta edin. zaten paraya pula satılan birşey değil. (15 amper cam sigorta)
    4- Mutlaka yanında izole bant bulundur. Bu makinaların en sorunlu yeri elektrik tesisatı.
    5- Rodaj bitene kadar sakın makineyi zorlama. ani hızlanma ani kalkış ve ani duruşlardan kaçın. Rodaj süresinde makinene ne kadar iyi bakarsan, geri kalan sürede o sana o kadar iyi bakar.

Şimdilik ilk etapta aklıma gelenler bunlar. Ha bir de unutmadan. Mutlaka her zaman kaskını tak

ekinoks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat turan
    sigorta
     yok
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    facebook ta sayfamız varmi yoksa neden yok :D

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı ekinoks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    facebook ta sayfamız varmi yoksa neden yok :D
    forumun face sayfası yok çünki face açılırsa kimse foruma girmez burası kan kaybeder ve yok olur

av. Cevdet Yılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cevdet Yılmaz
    Avukat
     Gv 650
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Kardesim hayirli ugurlu olsun motorun Su yasadigin acemilik sureci isin en zevkli kisimlarindan birisi.Detaylarla bogulup tadini cikarmaktan mahrum kalma.Onun disinda ruhsat belgeni aliyorsun zorunlu trafik sigortasini yaptir axa oyak sanirim en ucuzu olan.Bunun disinda brandasiz olmaz hem havadan koru hemde bzim motorlar cok dikkat cekicidir serseriler biter etrafinda.Motoru hor kullanma ani kalkislar vs rodaj surecini olumsuz etkiler zincir yagi edin kisa donemde ustaya herseferinde.Tekerin duz bassin kazasiz belasiz bin ins

ВОЯΛ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Bora
    Kimya Müh.
     Pinokyo :)
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Hayırlı olsun... Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.. Dikkat ve tedbiri elden bırakma..

bahadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

bahadir hancçer
    ses ışık teknisyeni makinist
     DD250E-10
     bursa
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hayırlı ugurlu olsun kazasiz belasız sürüşler darısı başıma bugun Bursadaki serviste 7.750 + plaka dediler 2. el bulamadım sanırım bende sıfıra doğru yönelicem ...

Sayfa 3 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)