Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CrimsonLove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0

Red face Sonunda alabildik 250 spyder'i (:

Uzun çabalar ve uğraşlar sonucunda 2012 spyder model 250'lik arkadaşı satınaldım 0 olarak..

Merak edenler için hemen belirteyim : 7600 tl + 240 tl masraf ettik.. Henüz net bir fotoğraf çekemedim ilerde ekleyeceğim..

Başta Celil abi olmak üzere tecrübeli bütün arkadaşlara bu sorum, Henüz ruhsatı almadım, yarın belgelerle alacağım, sadece anahtarları aldım motora bindim ve geldim, kullanım klavuzu verilmedi, aküsü şarj edilip teslim ettiler 500km sonra rodaja gel dediler..

2. olarak açık alanda muhafaza etmek durumundayım, iyi bir kilit ve zincir aldım lakin branda almalımıyım almamalımıyım , gerek hırsıza gerekse yağmura çamura karşı nasıl muhafaza etmeliyim ? tekerler yere değmemelimi,

Kısaca İLK motorunu almış bir acemi olarak gerek adli işlemler, gerek kazıklanmamış olmak , teknik bilgiler ve tabiki tecrübelerinizle ön ayak olurmusunuz bana ve konuyu okuyacak diğer arkadaşlarıma...? :|

karanlıkta olsa ilk fotoğrafı (:

ibanez_one - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Görkem KAYIŞ
    Tüketici Elektroniği Ürün Uzmanı
     Şu Sıra Yok :(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    Hayırlı Olsun...O Tarz Bir Cihazı Muhafaza Etmeniz İçin Kesinlikle Güzel Bir Branda Almalısınız...Celil Abi Sil Sil Bitiremiyor Motorunu...Aksi Taktirde Ne Nikelaj Kalır Ne Başka Bişey...Motorunun Hemen Pas Tutmasını İstemez Kimse !!!
    İlk Göz Ağrım
    Keeway Superlight 150

İkinci Demir Atım
    Hyosung GV250

Şu An Yok :(

TEL; 0536 317 60 57

Just Ride....!!!

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı ibanez_one Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı Olsun...O Tarz Bir Cihazı Muhafaza Etmeniz İçin Kesinlikle Güzel Bir Branda Almalısınız...Celil Abi Sil Sil Bitiremiyor Motorunu...Aksi Taktirde Ne Nikelaj Kalır Ne Başka Bişey...Motorunun Hemen Pas Tutmasını İstemez Kimse !!!
    teşekkür ederim , güzel bir brandadan kasıt herhangi XXL bir brandamı yoksa belirli özellikleri varmı, nikelaj nedir ?

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Mehmet makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin
    kullanma kılavuzunu vermeleri lazım garanti belgesi ve servis periodik bakım kaşe yerleri o kitabın içinde
    makina dışarıda kalacaksa en büyük boylardan branda alman iyi olur makinayı yağmurdan toz topraktan korur

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CELİL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet makinan hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmek nasip etsin
    kullanma kılavuzunu vermeleri lazım garanti belgesi ve servis periodik bakım kaşe yerleri o kitabın içinde
    makina dışarıda kalacaksa en büyük boylardan branda alman iyi olur makinayı yağmurdan toz topraktan korur

yarın ruhsat için gerekli belgeleri verceklerini söylediler, herhalde kullanma klavuzunu vermemezlik yapmazlar, XXL bir branda alacağım ilk fırsatta abi, birde fiyata yorum alsam? çokmu vermişim? (: :?:

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Alıntı CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın ruhsat için gerekli belgeleri verceklerini söylediler, herhalde kullanma klavuzunu vermemezlik yapmazlar, XXL bir branda alacağım ilk fırsatta abi, birde fiyata yorum alsam? çokmu vermişim? (: :?:
    Aldıgın fiat normal liste fiatı 7750 tl istanbulda 7000 tl alabilecegim yer var ama yol masrafıyla aynıya gelir

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Mehmet, yeni makinen hayırlı olsun. Kazasız belasız, güzel deneyimli sürüşler diliyorum.

Belgeleri ve klavuzu almak için Redline'a kesinlikle uğra ve söyle. Tüm her şeyi vermek zorundalar. Sırt çantası götürürsen onun içine koyarsın.

Branda şart diyorum ben. Karda, yağmurda, doluda bugüne kadar çok işime yaradı. Aklında olsun bizim motorlara XXL beden branda oluyor.

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mehmet, yeni makinen hayırlı olsun. Kazasız belasız, güzel deneyimli sürüşler diliyorum.

Belgeleri ve klavuzu almak için Redline'a kesinlikle uğra ve söyle. Tüm her şeyi vermek zorundalar. Sırt çantası götürürsen onun içine koyarsın.

Branda şart diyorum ben. Karda, yağmurda, doluda bugüne kadar çok işime yaradı. Aklında olsun bizim motorlara XXL beden branda oluyor.
    teşekkür ederim umut güzel dileklerin için,

bugün uğrayacağım sırt çantasıda götüreyim sağolasın (:

nerden ne kadar almıştın acaba brandanı :=)

birde atakuleye yakın biryerde oturuyorum, 2 sokak aşağımda spider kullanan bir genç arkadaş daha var, o senmisin diye şüphelerim var?

Umut can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Umut Can Özdemir
    Turizm ve Otelcilik
     YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim umut güzel dileklerin için,

bugün uğrayacağım sırt çantasıda götüreyim sağolasın (:

nerden ne kadar almıştın acaba brandanı :=)

birde atakuleye yakın biryerde oturuyorum, 2 sokak aşağımda spider kullanan bir genç arkadaş daha var, o senmisin diye şüphelerim var?
    Benim branda bu;
    http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-...i_45519.html#0

Eğer gördüğünde deri heybe çantaları varsa beni görmüş olma olasılığın yüksek. Bu arada abim de Çankaya'da çalışıyor. Onu da görmüş olabilirsin, bilemiyorum. Havalar düzelirse şayet, buluşalım ya da RR Ankara ekibiyle buluşmalar ayarlanır. O buluşmalara bekleriz. Tanışma fırsatımız olur. Mehmet, ehliyet aldın mı bu arada?

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Umut can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim branda bu;
    http://www.feyizoglu.com/Motosiklet-...i_45519.html#0

Eğer gördüğünde deri heybe çantaları varsa beni görmüş olma olasılığın yüksek. Bu arada abim de Çankaya'da çalışıyor. Onu da görmüş olabilirsin, bilemiyorum. Havalar düzelirse şayet, buluşalım ya da RR Ankara ekibiyle buluşmalar ayarlanır. O buluşmalara bekleriz. Tanışma fırsatımız olur. Mehmet, ehliyet aldın mı bu arada?
    link için teşekkür ederim,

Yok ya heybeleri yoktu ateş temalı depolu spyderi var arkadaşın hep burda park ederken görüyorum onu,

buluşalım tabi, dün gece şakır şakır yağmur yağdı brandada yok motorun ilk günü sırılsıklam oldu nasıl üzüldüm anlatamam :( buluşmalara katılmayı bende cok isterim, birbirimizden öğreneceğimiz çok şey olduğu gibi edinebileceğimiz dostuklarda var,

umut ehliyetimi 17 yaşındayken aldım B'den önce yaklaşık 3.5 yıl oldu..

Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)