Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 56 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

CrimsonLove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Tanis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah makinanı.
    Tahminime göre makinayı Redline'dan aldın. Sana tavsiyem, motorla beraber ne verilmesi gerekiyorsa titizlikle peşine düşmen ve hepsinin sana verilmesini sağlaman. Spyder'larda var mı bilmiyorum ama varsa alet kutusunu ve içeriğini mutlaka kontrol et.

Tekrar hayırlı olsun.
    Allah razı olsun benimde en büyük emelim kazasız belasız dikkatli güvenli ve keyifli sürüşler yapmak...

redline'den aldım, dün aldım elimde hiç bir belge veya kullanma klavuzu verilmedi ki alet kutusunun varlığından bile haberdar değildim,

Siz'de oradanmı aldınız?

Herhalde ağızımla isteyince 0 makinenin belgelerini klavuzlarını vermemezlik yapmazlar.

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah razı olsun benimde en büyük emelim kazasız belasız dikkatli güvenli ve keyifli sürüşler yapmak...

redline'den aldım, dün aldım elimde hiç bir belge veya kullanma klavuzu verilmedi ki alet kutusunun varlığından bile haberdar değildim,

Siz'de oradanmı aldınız?

Herhalde ağızımla isteyince 0 makinenin belgelerini klavuzlarını vermemezlik yapmazlar.
    Ben oradan almadım. 2. el aldım makinayı. Ama Redline'a sıfır makinalara bakmaya gittim benim makinayı almadan. Ve o gün sıfır da alabilirim diye iyice gaza gelmiştim, bir şekilde maddi şartları ayarlayacaktım. Ama Redline'daki abilerin umursamazlıkları, esnaflık bilmemezlikleri beni caydırdı. Bir anlamda beni borçlanmaktan kurtardılar. :mrgreen: Bundan sonra da ne alışveriş için ne de tamir bakım için kapısından gireceğimi sanmıyorum.

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Ben oradan almadım. 2. el aldım makinayı. Ama Redline'a sıfır makinalara bakmaya gittim benim makinayı almadan. Ve o gün sıfır da alabilirim diye iyice gaza gelmiştim, bir şekilde maddi şartları ayarlayacaktım. Ama Redline'daki abilerin umursamazlıkları, esnaflık bilmemezlikleri beni caydırdı. Bir anlamda beni borçlanmaktan kurtardılar. :mrgreen: Bundan sonra da ne alışveriş için ne de tamir bakım için kapısından gireceğimi sanmıyorum.
    bende borçlanarak aldım, zorlandımda, aileye kabul ettirmekte zor oluyor 20 yaşında olunca, bi tanıdğım vasıtasıyla gittim ama dost kazığı gibi geldi herneyse sağlık olsun aldık artık, tamir için bakım için gidebileceğimiz bizi kazıklamayacak güvenebileceğimiz ustalar varmı ankarada abicim?

Emrehan Demiröz
    Bankacı
     DD250E-9B
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı CrimsonLove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende borçlanarak aldım, zorlandımda, aileye kabul ettirmekte zor oluyor 20 yaşında olunca, bi tanıdğım vasıtasıyla gittim ama dost kazığı gibi geldi herneyse sağlık olsun aldık artık, tamir için bakım için gidebileceğimiz bizi kazıklamayacak güvenebileceğimiz ustalar varmı ankarada abicim?
    Kardeş ben de henüz makinayı servise vermiş değilim. Ufak tefek işlerini OSTİM'de tanıdık ustalara yaptırıyorum ama 200 km falan daha yapıp önümüzdeki haftasonu gibi servise bırakacağım. Araştırıyorum. OSTİM'de bir iki yer var klasik motosikletlere bakıyorlar daha çok ama pek gözüm tutmadı.
    İvedik Caddesinde Ankara Motors var. Geçenlerde sahibiyle tanıştım. Çok güzel ilgilendi. Kendisi de sıkı motorcu anladığım kadarıyla. Oraya götürmeyi düşünüyorum. Ben bir deneyeyim, haber veririm.

Mehmet Fazil Erciyes
    Gazeteci
     Suzuki GSXF 750
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Kardeş ben de henüz makinayı servise vermiş değilim. Ufak tefek işlerini OSTİM'de tanıdık ustalara yaptırıyorum ama 200 km falan daha yapıp önümüzdeki haftasonu gibi servise bırakacağım. Araştırıyorum. OSTİM'de bir iki yer var klasik motosikletlere bakıyorlar daha çok ama pek gözüm tutmadı.
    İvedik Caddesinde Ankara Motors var. Geçenlerde sahibiyle tanıştım. Çok güzel ilgilendi. Kendisi de sıkı motorcu anladığım kadarıyla. Oraya götürmeyi düşünüyorum. Ben bir deneyeyim, haber veririm.
    abi çok memnun olurum, piyasayı bilmiyorum acemiyim zengin bi insan da değilim sağa sola boşu boşuna saçacak para yok malesef, en güzeli iyi temiz kalpli birini bulup kazık yememek, haber bekliyorum (:

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)