Motorun hayılı uğurlu olsun...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)Depoyu doldururken musluğu yedeğe çeviriyor musun?
Bildiğim kadarıyla yedek depon boşsa ve benzin alırken musluk yedekte değilse, yedek depo yine boş kalıyor.
Ama emin değilm. :mrgreen:
Edit : İlk defa soru cevaplıyorum forumda; çok heyecanlıyım. Allah'ım n'olur doğru çıksın âmin. :mrgreen:
Konu Emrehan tarafından (13.June.2012 Saat 12:57 ) değiştirilmiştir.

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Emrehan cevaplarının devamını bekliyoruz
ama yanlış cevap:mrgreen:anahtarı çevirmedende depo dolar çünki aslında yedek depo diye birşey yok benzin anahtarının üzerinde depo içinde 2 ayrı uzunlukta benzini çeken borular var üsten çeken ana deponun borusu oradan çekemeyince benzin anahtarını yedek depoya çevirip alttan çeken kısa boruya geçiyorsun yani yedek depoya![]()
Konu CELİL tarafından (13.June.2012 Saat 13:19 ) değiştirilmiştir.
DD250E-9B
Ankara
0 Rh (+)
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)depoyu doldurmadan once yedek dopaya al musluk ayarını. önce yedek depoyu doldurur sonra ana depoya gecer. benzın aldıktan sonrada musluk ayarını tekrar ana depoya al. motor oyle kafasına gore ana depodan yedek depoya gecmez.sanırım sen yedek depoya hıc benzık koymamıssın :D buarada tarafıkte gıderken benzın bıttıgındede muslugu cevırıp yedek depoya gecebılıyosun. ben oyle yapıyorum hıc durmama gerek kalmıyor :D
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
üzgünüm ama az öncek,i cevabımı sanada kopyalıyorum
yanlış cevap:mrgreen:anahtarı çevirmedende depo dolar çünki aslında yedek depo diye birşey yok benzin anahtarının üzerinde depo içinde 2 ayrı uzunlukta benzini çeken borular var üsten çeken ana deponun borusu oradan çekemeyince benzin anahtarını yedek depoya çevirip alttan çeken kısa boruya geçiyorsun yani yedek depoya![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Celil hocam, senin de söylediğin doğru olabilir diğer arkadaşlarının söylediği de. Çünkü anahtar ana depoyu gösterirken benzinim bittiğinde anahtarı yedek depoya çeviriyorum ve değişen birşey olmuyor. Yine benzin sıfır. Bir de söylenilen şekilde deneyelim bakalım, önce yedek depoyu doldurup sonra ana depoyu doldurayım![]()
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)O alışkanlığım zaten bir önceki motorumdan kalma var :D O yüzden bunda garipsemedim :D ama dediğin gibi, ustama bu durumu bir sorayım![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)