Arkadaşlar, Ankara da bir ekip oluşturma amaçlı açtım bu konuyu, burda katılmak isteyen herkes ilgili haftasonu (yada daha önce haftaiçi akşam da olabilir) için fikirlerini ve isteğe bağlı olarak iletişim bilgilerini bildirirse sevinirim. Daha önceki bir haftasonuda öntoplanma yapılabilir ama ben o zamana kadar ki tüm haftasonları şehir dışında olacağımdan katılamayacağım..
Amacım beraber motorsiklet kullanma zevkini isteyen herkesle paylaşmak. Birkaç konuyu baştan belirtmekte fayda var, öncelikle tanışma toplantıları duruma göre 1 yada 2 tane yapacağım, daha sonra haftasonu gezileri planlayacağız hep beraber.
Toplanacak arkadaşların yer ve yol emniyetine ve ayrıca tüm trafik kurallarına tam riayet etmesi gerekmektedir geri kalan herşey özgürlük adına serbest, kesinlikle strese sokan yada bağlayıcı bir olaya girmeyip tamamen gezmek ve güzel şeyleri paylaşmak adına toplanmayı öngörüyorum.
Lütfen ilgilenenler fikirlerini sunsun ve en kısa zamanda güzel havanın ve 2 tekerli özgürlüğün tadına varmak için adımları atalım
Saygılarımla...
Oğuzhan KAPLAN
0 506 863 46 43

Regal Raptor DD250E-9B
ankara
A Rh (+)
)) hatta +1 im. Zaten biz geziden önce bulusuruz mutlaka