Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Toplam 76 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar amaç adapazarı grubuyla tanısıp kaynasmak değilmi? zaten nereye gitsek 1 saat yolumuz war. 2 saat olmus ne farkeder. adamlar buyrun gelin biz sizi karşılayacağız diyolar, siz yok yol uzun yok donus kasar yok ısınma turu olsun... Davete icabet sünnettir. ayıp edıyosunuz şuan. adam adapazarında kaç kısıyı aradı sımdı kımbılır istanbul rr geliyo, pazara beraberiz diye... bu planın rotası degısırse gercekten ayıp olur. bende gelmem zaten takılırsınız siz, 2 saatlik yokdan korkan bıraksın motorunu 4 tekerli bişeye binsin gitsin kılimalı kılimalı...
    Dostum amaç Adapazarı grubundan önce İstanbul grubunun toplanıp tanışmasıydı hatırlarsan... Cihan54 yazıp davet edince rota oraya döndü, sonuçta beraber yol yapmak istiyoruz değilmi? Öncelikle şu İstanbul grubu kimlerdir bir ortaya çıksında görelim kaç kişiyiz? Ondan sonra oraya gidip gitmemeye beraberce karar veririz... Bu topik zaten buna karar verilebilmesi için değilmi? Her yazılanı son karar gibi algılamayın. Ama önce katılacakları görelim...?
    haydi çocuklar motora

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı BULL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum amaç Adapazarı grubundan önce İstanbul grubunun toplanıp tanışmasıydı hatırlarsan... Cihan54 yazıp davet edince rota oraya döndü, sonuçta beraber yol yapmak istiyoruz değilmi? Öncelikle şu İstanbul grubu kimlerdir bir ortaya çıksında görelim kaç kişiyiz? Ondan sonra oraya gidip gitmemeye beraberce karar veririz... Bu topik zaten buna karar verilebilmesi için değilmi? Her yazılanı son karar gibi algılamayın. Ama önce katılacakları görelim...?
    merhaba sevgili dostum
    güzel noktaya değinmişsiniz istanbul rr kullanıcılarının tanışıp kaynaşması ...
    yaklaşık 1 bucuk yıldır aktif olarak formu kullanıyorum ve bu süre zarfında birçok kişiyle tanıştım ve beraber yol aldım güzel dostluklar kurdum.ama formda büyük bir istanul grubu bulunmamakta,genel gezilerimize kimi kullanıcılar 2 yada 3 kez katılmışlığı vardır kimi ise çok istiyorum sizlerle tanışır gezmeyi bir daha ki sefere kesin gelecem diyerek söz verip koybolup gider formun tozu konularına.işin özü olarak forma giren insanların yüzde 10u (fazla fazla söylüyorum) bende dahil muhabet,gezi, organizasyonların nerde nasıl yapılacağıyla ilgilenmektedir ve sürekli buradıdırlar ve altını çizerek niteliyorum burayı form paylaşım sitesi değil klup sitesi olarak görürler ,görüyorum..diğer kalan 90 lık kısım sürekli değişkenlik gösterirler ve ihtiyacı olanı alır gider,kişisel olarak teknik ve yardım amaçlı başlılarla bu gibi sebepler fazla ilgilenmiyorum.
    bu sebeplerden fazla beklenti içinde olmamanızı tavsiye ediyorum.

17 sin düzenleyeceğiniz sakarya gezisine fikir beyan etmek istiyorum
    neden fazla tabep görmediği ile ilgili
    öncelikle ben dahil bir kaç arkadaşım sakarya hakkımızı temmuzun ilk haftası sakarya motofest saklıyoruz,
    diğer arkadaşların da ilgi göstermemesinin tahmini sebebi ise
    gidilecek yer konusunda fazla öneri alınmadığından ve herşeyin ani gelişmesinden kaynakıdır

eğer uygun olursanız cumartesi günü düzenleyeceğimiz ortaköy kahvaltı ve kilyos gezine bekleriz
    Konu ağfndrdm tarafından (14.June.2012 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)