Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 7 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu
Toplam 76 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 70 arasi kadar sonuc gösteriliyor

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    bende katılıyorum atraksiyonlu geziyi kalmalı olunca yaparız

bu gezi ısınma turu olsun temiz olsun pak olsun
    haydi çocuklar motora

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar amaç adapazarı grubuyla tanısıp kaynasmak değilmi? zaten nereye gitsek 1 saat yolumuz war. 2 saat olmus ne farkeder. adamlar buyrun gelin biz sizi karşılayacağız diyolar, siz yok yol uzun yok donus kasar yok ısınma turu olsun... Davete icabet sünnettir. ayıp edıyosunuz şuan. adam adapazarında kaç kısıyı aradı sımdı kımbılır istanbul rr geliyo, pazara beraberiz diye... bu planın rotası degısırse gercekten ayıp olur. bende gelmem zaten takılırsınız siz, 2 saatlik yokdan korkan bıraksın motorunu 4 tekerli bişeye binsin gitsin kılimalı kılimalı...
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

demiratlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halil altun
    amele
     rr dd250e9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    şu organizasyon bi kesinleşşe düzgün bi liste yapılsa giden gitmeyen belli olsa . adapazarıyla adam aklıllı irtibata geçip daha yakışıklı bi yerde ayarlanabilir mesela . daha rr ist. toplanmamış ki biz adapazarına ayıp etmenin derdine düşmüsüz
    çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu

DIESEL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

alper bayrak
    ÇELEBİ P.S
     RR DD 350 E6-C
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben burada ekibimle beraber sizi karşılayacağım. Buluşma yerinde olamayacağım. Listeye ister ekleyin isterseniz hiç karışmasın Fark yapmaz...
    sakarya ekibi hazır hocam bak cihanın mesaja. ben ona an konuşuyorum.... adam son noktayı koymus işte gelin diyor. daha bu saatten sonra plan değiştirmenin anlamı ne. uymuyosa sana bi sonraki geziye gelirsin o ayrı. planı kendine uydurmanın alemi ne ben ona ayar oluyorum.
    insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
    Benzinim bittiğinde anladım

demiratlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

halil altun
    amele
     rr dd250e9
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    ayarlar bozulmasın dostum herkesin altında iki teker var bi şekilde bi yerlerde toplanılır benim demek istediğim yol belli olsun giden gelen bi çıksın ortaya
    çapır çapır dolaşmadıkça yemişim istanbul'unu

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı xcell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi Bursa bu hafta sonu değil mi ya? Benim aklımda da öyle kalmış. Cuma günü çıkacaktınız birde yola o da mı değişti? Cuma mesai çıkışımı gidiyorsunuz? Plan nasıl? Bu soruların cevabı nerede?
    http://www.regalraptor.net/forums/showthread.php?t=6169
    purada

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Bencede hiç ayar bozmaya gerek yok.Uyarıyı zaten Cihan yapmış o yolları az çok bilirim 70 km dediği en az 1,5 saat sürer 1,5 da burdan adapazarı etti 3 saat molası vs 4 saat daha bunun alışverişi var mangalı yakmaya zaman bile kalmaz.Eğlence eziyete döner işin sonunda Sapanca 1 saat Adapazarı gurubuna 30 dakika daha az yorucu ama daha fazla sohbetli olur bu işlerdede önemli olan kazasız sürüşler ve dostlarla daha fazla sohbet muhabbet hasret gidermedir.İlla Adapazarı derseniz Poyrazlar var güzel biryerdir.Tabi işin sonunda siz bilirsiniz.Gidecek herkeze şimdiden iyi eğlenceler diliyorum
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı DIESEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar amaç adapazarı grubuyla tanısıp kaynasmak değilmi? zaten nereye gitsek 1 saat yolumuz war. 2 saat olmus ne farkeder. adamlar buyrun gelin biz sizi karşılayacağız diyolar, siz yok yol uzun yok donus kasar yok ısınma turu olsun... Davete icabet sünnettir. ayıp edıyosunuz şuan. adam adapazarında kaç kısıyı aradı sımdı kımbılır istanbul rr geliyo, pazara beraberiz diye... bu planın rotası degısırse gercekten ayıp olur. bende gelmem zaten takılırsınız siz, 2 saatlik yokdan korkan bıraksın motorunu 4 tekerli bişeye binsin gitsin kılimalı kılimalı...
    Dostum amaç Adapazarı grubundan önce İstanbul grubunun toplanıp tanışmasıydı hatırlarsan... Cihan54 yazıp davet edince rota oraya döndü, sonuçta beraber yol yapmak istiyoruz değilmi? Öncelikle şu İstanbul grubu kimlerdir bir ortaya çıksında görelim kaç kişiyiz? Ondan sonra oraya gidip gitmemeye beraberce karar veririz... Bu topik zaten buna karar verilebilmesi için değilmi? Her yazılanı son karar gibi algılamayın. Ama önce katılacakları görelim...?
    haydi çocuklar motora

erk
    .
     V strom
     istanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    10
    Alıntı BULL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum amaç Adapazarı grubundan önce İstanbul grubunun toplanıp tanışmasıydı hatırlarsan... Cihan54 yazıp davet edince rota oraya döndü, sonuçta beraber yol yapmak istiyoruz değilmi? Öncelikle şu İstanbul grubu kimlerdir bir ortaya çıksında görelim kaç kişiyiz? Ondan sonra oraya gidip gitmemeye beraberce karar veririz... Bu topik zaten buna karar verilebilmesi için değilmi? Her yazılanı son karar gibi algılamayın. Ama önce katılacakları görelim...?
    merhaba sevgili dostum
    güzel noktaya değinmişsiniz istanbul rr kullanıcılarının tanışıp kaynaşması ...
    yaklaşık 1 bucuk yıldır aktif olarak formu kullanıyorum ve bu süre zarfında birçok kişiyle tanıştım ve beraber yol aldım güzel dostluklar kurdum.ama formda büyük bir istanul grubu bulunmamakta,genel gezilerimize kimi kullanıcılar 2 yada 3 kez katılmışlığı vardır kimi ise çok istiyorum sizlerle tanışır gezmeyi bir daha ki sefere kesin gelecem diyerek söz verip koybolup gider formun tozu konularına.işin özü olarak forma giren insanların yüzde 10u (fazla fazla söylüyorum) bende dahil muhabet,gezi, organizasyonların nerde nasıl yapılacağıyla ilgilenmektedir ve sürekli buradıdırlar ve altını çizerek niteliyorum burayı form paylaşım sitesi değil klup sitesi olarak görürler ,görüyorum..diğer kalan 90 lık kısım sürekli değişkenlik gösterirler ve ihtiyacı olanı alır gider,kişisel olarak teknik ve yardım amaçlı başlılarla bu gibi sebepler fazla ilgilenmiyorum.
    bu sebeplerden fazla beklenti içinde olmamanızı tavsiye ediyorum.

17 sin düzenleyeceğiniz sakarya gezisine fikir beyan etmek istiyorum
    neden fazla tabep görmediği ile ilgili
    öncelikle ben dahil bir kaç arkadaşım sakarya hakkımızı temmuzun ilk haftası sakarya motofest saklıyoruz,
    diğer arkadaşların da ilgi göstermemesinin tahmini sebebi ise
    gidilecek yer konusunda fazla öneri alınmadığından ve herşeyin ani gelişmesinden kaynakıdır

eğer uygun olursanız cumartesi günü düzenleyeceğimiz ortaköy kahvaltı ve kilyos gezine bekleriz
    Konu ağfndrdm tarafından (14.June.2012 Saat 00:54 ) değiştirilmiştir.

kaanka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alper Kaan Ka...
    Bankacı
     Artık yok ;(
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Arkadaşlar motorcu işi fazla kasmaya gelmez...:evil: Biri arar yarın napıyoruz der herşey birden gelişir ve tekerler döner...

Sizin dediğiniz kamplı, çadırlı kalmalı muhabetlerde olur. Yani konu enaz iki üç hafta önceden duruma göre biray önceden ortaya atılır, konuşulur tartışılır çeşitli fikirler ortaya atılır ortak bir yer ve zaman üzerinde netleşilir ve katılacaklar ortaya çıkar... Hatta bazen kararlaştırılan bölgeye birhafta önceden öncü gönüllüler gider durumu ve ortamı ayarlar...
    Biz bu haftasonu için biraz yol yapalım, mangal yakalım, doslarımızla bir arayagalelim, sohbet muhabbet edip dönelim dedik okadar...
    Gelmek isteyenin başımızın üstünde yerivar...
    Gelemeyen arkadaşlarla da birdaki seferlerde görüşürüz inşallah...
    Sonuçta yaz yeni başlıyor...

Sayfa 7 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)