merhaba sevgili dostum
güzel noktaya değinmişsiniz istanbul rr kullanıcılarının tanışıp kaynaşması ...
yaklaşık 1 bucuk yıldır aktif olarak formu kullanıyorum ve bu süre zarfında birçok kişiyle tanıştım ve beraber yol aldım güzel dostluklar kurdum.ama formda büyük bir istanul grubu bulunmamakta,genel gezilerimize kimi kullanıcılar 2 yada 3 kez katılmışlığı vardır kimi ise çok istiyorum sizlerle tanışır gezmeyi bir daha ki sefere kesin gelecem diyerek söz verip koybolup gider formun tozu konularına.işin özü olarak forma giren insanların yüzde 10u (fazla fazla söylüyorum) bende dahil muhabet,gezi, organizasyonların nerde nasıl yapılacağıyla ilgilenmektedir ve sürekli buradıdırlar ve altını çizerek niteliyorum burayı form paylaşım sitesi değil klup sitesi olarak görürler ,görüyorum..diğer kalan 90 lık kısım sürekli değişkenlik gösterirler ve ihtiyacı olanı alır gider,kişisel olarak teknik ve yardım amaçlı başlılarla bu gibi sebepler fazla ilgilenmiyorum.
bu sebeplerden fazla beklenti içinde olmamanızı tavsiye ediyorum.
17 sin düzenleyeceğiniz sakarya gezisine fikir beyan etmek istiyorum
neden fazla tabep görmediği ile ilgili
öncelikle ben dahil bir kaç arkadaşım sakarya hakkımızı temmuzun ilk haftası sakarya motofest saklıyoruz,
diğer arkadaşların da ilgi göstermemesinin tahmini sebebi ise
gidilecek yer konusunda fazla öneri alınmadığından ve herşeyin ani gelişmesinden kaynakıdır
eğer uygun olursanız cumartesi günü düzenleyeceğimiz ortaköy kahvaltı ve kilyos gezine bekleriz

V strom
istanbul
0 Rh (+)