Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 15 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 15 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Emix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Emil ISGENDERLI
    IT
     -
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    şimdi net olarak hatırlamıyorum.

ama karbüratörden çıkan hortumu ben hiç manifolda taktığımı hatırlamam oraya farklı birşey geliyordu yamulmuyorsam..
    Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.

Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.

halloween - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çağrı boztepe
    öğrenci
     250-E9
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    hocam sen kesinlikle yanlış bişeyler yapmışsın :D şimdi karbüratörün altından çıkan hortumlar tahliye hortumları bunları neden manifolta bağlamışsın onu anlamadım ki.. sanırım seninkiler fazla benzin dışarı atılmasın günahdır diyerek tekrar motora veriyor benzini :D .. tahliye hortumları aynı sifonlardaki gibi fazla sıvıyı "dışarı" akıtmak içindir içeri değil =) .. karbüratörün altındaki hortumları boşa sallıcaksın şase boşluğundan.. manifoltlardaki sağındaki delik benimkinde kapalı ama soldaki nereye gidio onu çözemedim tam kanımca o da boşta.. ama biraz sabredersen koltuğumu söküp detaylıca bilgi verebilirim..

aktapot56 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

turgay
    amele
     rr250-9b
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı halloween Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam sen kesinlikle yanlış bişeyler yapmışsın :D şimdi karbüratörün altından çıkan hortumlar tahliye hortumları bunları neden manifolta bağlamışsın onu anlamadım ki.. sanırım seninkiler fazla benzin dışarı atılmasın günahdır diyerek tekrar motora veriyor benzini :D .. tahliye hortumları aynı sifonlardaki gibi fazla sıvıyı "dışarı" akıtmak içindir içeri değil =) .. karbüratörün altındaki hortumları boşa sallıcaksın şase boşluğundan.. manifoltlardaki sağındaki delik benimkinde kapalı ama soldaki nereye gidio onu çözemedim tam kanımca o da boşta.. ama biraz sabredersen koltuğumu söküp detaylıca bilgi verebilirim..

arkadaşlar durdum duramadım ali ustayı aradım oda tarif etti aşağıdan gelen hortum yani egzosdan gelen maniforta diğeride benzin hortumu elimde kalan 10 cm hortum ise deponun hava alması için takılan hortum anlayacanız karbiratöre 1 mani fota 1 hortum giriyor

halloween - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

çağrı boztepe
    öğrenci
     250-E9
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    manifolttan çıkan hortum eksoza mı gidiyor şimdi ? ben karbiratörün tam altındaki iki hortumun ucunun boşta olacağına eminim? emindim yani ? benim ve birkaç arkadaşımın motorunda bu şekildeydi ? .. manifolttaki hortum ne işe yarıyor bu kısmını anlamadım sadece ?

aktapot56 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

turgay
    amele
     rr250-9b
     kayseri
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı halloween Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    manifolttan çıkan hortum eksoza mı gidiyor şimdi ? ben karbiratörün tam altındaki iki hortumun ucunun boşta olacağına eminim? emindim yani ? benim ve birkaç arkadaşımın motorunda bu şekildeydi ? .. manifolttaki hortum ne işe yarıyor bu kısmını anlamadım sadece ?

walla ali ustanın dediğni ü sökünce diyorum karbiratörün üstünde fazla benzinin atılması için gereken hortum var o doğru birde motorun alt taraftan gelen bir hortum var oda sol maniforta giriyo benzin hortumuda normal yandan karbiratöre giriyor.

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)