şimdi net olarak hatırlamıyorum.
ama karbüratörden çıkan hortumu ben hiç manifolda taktığımı hatırlamam oraya farklı birşey geliyordu yamulmuyorsam..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
-
Ankara
A Rh (+)şimdi net olarak hatırlamıyorum.
ama karbüratörden çıkan hortumu ben hiç manifolda taktığımı hatırlamam oraya farklı birşey geliyordu yamulmuyorsam..
Ben sadece bir motorsiklet sürücüsüydüm, arkadasları ve ailesi olan biri. Fakat sen beni görmedin.
Bizden hoşlanmasanız bile kullandığımız aracı seçme hakkımıza saygı duyun ve yolunuzda olmadığımıza emin olmak için fazladan birkaç saniye ayırın.
250-E9
Denizli
AB Rh (-)hocam sen kesinlikle yanlış bişeyler yapmışsın :D şimdi karbüratörün altından çıkan hortumlar tahliye hortumları bunları neden manifolta bağlamışsın onu anlamadım ki.. sanırım seninkiler fazla benzin dışarı atılmasın günahdır diyerek tekrar motora veriyor benzini :D .. tahliye hortumları aynı sifonlardaki gibi fazla sıvıyı "dışarı" akıtmak içindir içeri değil =) .. karbüratörün altındaki hortumları boşa sallıcaksın şase boşluğundan.. manifoltlardaki sağındaki delik benimkinde kapalı ama soldaki nereye gidio onu çözemedim tam kanımca o da boşta.. ama biraz sabredersen koltuğumu söküp detaylıca bilgi verebilirim..
250-E9
Denizli
AB Rh (-)manifolttan çıkan hortum eksoza mı gidiyor şimdi ? ben karbiratörün tam altındaki iki hortumun ucunun boşta olacağına eminim? emindim yani ? benim ve birkaç arkadaşımın motorunda bu şekildeydi ? .. manifolttaki hortum ne işe yarıyor bu kısmını anlamadım sadece ?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)