Merhaba arkadaşlar. Cuma günü itibariyle 250cc bir spider almış bulunmaktayım. Sonrada soluğu burada aldım. İsmim burak, Eskişehirdeyim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Spider'12
Eskişehir
0 Rh (+)Merhaba arkadaşlar. Cuma günü itibariyle 250cc bir spider almış bulunmaktayım. Sonrada soluğu burada aldım. İsmim burak, Eskişehirdeyim.
Pinokyo :)
Eskişehir
0 Rh (+)Günaydın Burak, aramıza hoş geldin.
Hayırlı uğurlu olsun.Allah, kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin. Ben de Eskişehir de yaşıyorum. Umarım önümüzdeki günlerde bir araya gelme fırsatımız olur.
![]()
Konu ВОЯΛ tarafından (24.June.2012 Saat 09:14 ) değiştirilmiştir.
YAMAHA DRAGSTAR XVS 650 A
Ankara
B Rh (+)merhabalar hoşgeldin. eskişehire selamlar ilk fırsatta gelmeyi düşünüyorum.çok özledim eskişehiri.. iki Spyder, bir Pinokyo gezeriz :mrgreen: motorun fotoğraflarını da beliyoruz adalar porsuk civarı fotoları da olur farketmez :mrgreen:
Konu Umut can tarafından (24.June.2012 Saat 11:53 ) değiştirilmiştir.
Honda VFR 1200f
Sakarya
0 Rh (+)Hoşgeldin. Hayırlı olsun motorun, Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin...
Spider'12
Eskişehir
0 Rh (+)
Eskişehir
0 Rh (+)İnşallah Umutcan, bekleriz. :D Gerçi motorum Temmuzun ilk haftası gelecek. Umarım çok daha kalabalık gezeriz. Keyifli sürüşler..
Neden Pinokyo; Spider'in çatalı uzun ya, ondan.:mrgreen:
Konu ВОЯΛ tarafından (24.June.2012 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir.
DD250E-10
bursa
B Rh (+)hayırlı olsun güle güle kullan İnşallah...![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)Merhaba burak aramıza hoş geldin
spyder in hayırlı olsun allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin![]()
Spider'12
Eskişehir
0 Rh (+)Chopper kullanmak gerçekten apayrı bir zevkmiş. Bir arkadaşlar dolaştık eskişehiri bugun. Bütün gözler izliyordu.
Eskişehir
0 Rh (+)Vayyyy, yakmışsın ortalığı Burak..!!Kıskandım valla. Şaka tabiki.
Allah kazasız belasız keyifli sürüşler nasip etsin. :D
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)