Sabırsızlıkla bekliyorum 2 Adet almak istiyorum ben :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regal Raptor DD250E10 Spyder
İstanbul
0 Rh (+)Sabırsızlıkla bekliyorum 2 Adet almak istiyorum ben :mrgreen:
İnandıklarım uğruna sürüyorum
RR DD 350 E6-C
istanbul
A Rh (+)abı motorlarımızın hemen hemen hepsı sıyah gerı kalanıda kırmızı.. ben beyaz rengın daha cok yakısacagı kanatındeyım. yazıma gelınce salıh abı doğru söylüyor bilfiğim kadarı ile. e adam ingilizce öğretmenı zaten :D baskıda duzeltılır zaten bunlar denildiği gibi.
ama bu renk konusuna bi değinmek lazım celil abim. netıcede 6 secenek var sadece 1 tanesı beyaz. 5. model acık ara önde olduguna gore beyaz mı olsun sıyah mı demek lazım bence.
insan aklının erdiği karadar değil, deposundaki benzini kadar özgürmüş meğer...
Benzinim bittiğinde anladım
Regal Raptor Daytona
Ankara
A Rh (+)Model A-3 güzel görünüyor.
The best motorcycle rider is the one who lives long enough to carry his grandchildren on the back of his bike.
Bad riders can not see those days.
V strom
istanbul
0 Rh (+)beyler şu zıkkım anket tamamlansada
empirme baskı yapacak yeri buldum o sorun hallodu gibi
yeterki bitsin
teoda bana modelleri aracaktı ama kızdı atmıyor![]()
V strom
istanbul
0 Rh (+)
Regal Raptor DD250E10 Spyder
İstanbul
0 Rh (+)A-3 Beyaz olsa güzel olur hepsi güzel seçim yapmak zor beRenk seçimi anketide yapalım
İnandıklarım uğruna sürüyorum
gv650
ist
B Rh (+)Selamlar. dikkatimi çektide bildiğim kadarıyla motorsiklet bisiklet at sürme vs. drive olmaz ride olur .ikiside sürme anlamında ama ride kullanılıyo bu tip şeylere. bide storm değilde wind daha iyi olurdu
ridin' thru wind daha iyi bi slogan gibi mesela...
ridin' thru storm
Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)çıkarttığın yada eklediğin her söz kelime yada harf için ap ayrı bir tipografi yapman gerekiyor.
gerekli düzenlemeleri zaten yaptık Drive RIDE olarak değişti,,, agains AGAINST olarak değişti. konu ve tasarımlar yapılalı bu kadar zaman geçmiş, gelip tavsiye vermek pek mantıklı değil.. sen model seçip oyladın mı, oraya gel
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)