daha önceki mesajlarımdada aslında bu TÜRKÇE yazma konusuna cevap vermiştim, hali hazırda yüne açıklayayım.
"RIDE AGAINST THE STORM" ve "FIRTINAYA KARŞI SÜR" şimdi İng-Tr si budur sloganın. tasarım aşamasında, Tipografi (sanatsalyazı düzeni et kalınlığı boşluk ve yerleşim planı) düzeni eklenen çıkarılan kelimeyi de bırak bir HARF bile çıkıp girse, başlı başına tekrardan bir yerleşim ve tasarım gerektiriyor. daha önce DRIVE AGAINS THE STORM du yazı düzeni.. DRIVE'ın RIDE olması, AGAINS(t) kelimesinin sonuna eklediğim bir T harfi tipografi düzenini %60 kadar terkar değiştirdi. 3 kelime türkçe ve sırayla azalan kelimeler. slogan düzeni için az ve yetersiz kalıyordu.. 27 yaşımda olmama rağmen tasarım işini 10 yıldır yapıyorum 5-6 yıldırda profesyonel tasarım alanındayım.. 2009da TRT ye bile 1 ay boyunca iş yaptım.erzurumda Dünya Üniversiteler Kış Oyunlarında (Winter Universiade Erzurum 2011)
grafik tasarım alanında uzman olarak görev yaptım.. yani türkçesi olsun ingilizcesi olsun polemiği son bulsun diye yazıyorum. toplamda yanılmıyorsam 12 tasarım yaptım, bi 15-20 tasarımıda es geçtim.. aralarından bunları seçtik.... alın size t-shit bastırın..!! da diye bilirdim.. düşündüğünüz yada verdiğiniz fikirlerin yaklaşık %90ını zaten denedim.
yarın öbürdün bir araya gelip bi Kortej oluşturup yada Raptorcular geziye giderken kendinizi videoya alıp youtube a koyduğunuzda sloganınızı tüm dünya görebilecek..
çok merak eden olursada zaten çok temel bir ingilizce, sorana anlamının: FIRTINAYA KARŞI SÜR demek olduğunu söyleyebilirsiniz. bildiğim kadarıyla Raptor yırtıcı bir kuş.. dizginlemesi zor, keskin gözleri olan, hızlı ve zor hava şartlarında bile uçabilien türlerden..
uzun yolculukların motorlarına binen sizler bizler (benim henüz motorum yok sürmeyide bilmem) için hem anlamlı hemde cesur bir slogan.... ha eğer ısrarla TR olsun diyorsanız da siz bilirsiniz... tasarımları evirip çevirip şunuda dene bunuda dene şöyle et burdan şurasını al, şu harf az daha büyük olsun diyen varsa, İllustratör programına davet eder, bi denemesini isterim.. yoksa bu işin ucu bucağı yok, değiş değişe gider... ve en sonunda tamam neyse A5/A3 olsun yaaa... dersiniz.. profesyonel sektörde bunu çok yaşadım... devam edecek olsam değişmeye, burada da aynısı olacak

Kawasaki VN900 Custom Special
Burdur
A Rh (+)